1. speelgoed
  2. MyKotty LUI Krabpaal - 75cm x 25cm

MyKotty LUI Krabpaal - 75cm x 25cm

5/5

Is jouw lieve katje ook alles voor jou en wil je hem of haar het beste leven geven? Dan kan een krabpaal in huis echt niet ontbreken. Een plek om te spelen, om te rennen en natuurlijk een plek om de nagels te scherpen. Wel zo fijn als ze dit niet doen aan je bank of gordijnen. Bekijk deze MyKotty LUI Krabpaal - 75cm x 25cm en ontdek alle specificaties. 

Specificaties MyKotty LUI Krabpaal - 75cm x 25cm

Aantal niveaus

Afmetingen

75 cm lengte, 25 cm breedte en 25 cm hoogte

Kleur

Zwart

Materiaal

Karton

Geschikt voor kittens

Omschrijving van de MyKotty LUI Krabpaal - 75cm x 25cm

De MyKotty LUI Krabpaal is een uniek stuk kattenmeubilair dat niet alleen dient als krabpaal, maar tevens als comfortabele kattenmand en interactief kattenspeelgoed. Met een afmeting van 75cm x 25cm biedt deze krabpaal voldoende ruimte voor uw kat om te krabben, uit te rusten en zichzelf te vermaken. Deze krabpaal is gemaakt van hoogwaardig, duurzaam materiaal dat bestand is tegen de scherpe nagels van uw kat. Het ontwerp is stijlvol en past perfect in elk interieur. De LUI krabpaal heeft een unieke vorm die uw kat zal uitnodigen om te spelen en te ontspannen. Het biedt een ideale plek om te rusten en te slapen, waardoor uw kat zich veilig en comfortabel voelt. Naast het bieden van een krabplek en een rustige slaapplek, is de LUI krabpaal ook voorzien van speelse elementen. De paal is uitgerust met een bal aan een elastisch touw, waarmee uw kat eindeloos kan spelen en jagen. Dit zorgt voor extra vermaak en stimuleert de natuurlijke instincten van uw kat. Met de MyKotty LUI Krabpaal haalt u niet alleen een praktisch en functioneel stuk kattenmeubilair in huis, maar ook een stijlvolle toevoeging aan uw interieur. Uw kat zal dol zijn op het comfort en de speelse mogelijkheden die deze krabpaal biedt. Geef uw kat het beste en gun hem zijn eigen plekje met de MyKotty.

Veelgestelde vragen over de MyKotty LUI Krabpaal - 75cm x 25cm

De MyKotty LUI Krabpaal - 75cm x 25cm heeft niveaus. Als dat voldoende is voor jouw kat dan is dit een goeie aankoop.

Deze MyKotty LUI Krabpaal - 75cm x 25cm heeft een hoogte van 25 cm, is 25 cm breed en heeft een lengte van 75 cm.

Deze MyKotty LUI Krabpaal - 75cm x 25cm is gemaakt van Karton. Perfect materiaal voor het scherpen van de nagels van jouw kat. 

De MyKotty LUI Krabpaal - 75cm x 25cm is leverbaar in het Zwart. Bekijk of er meerdere kleuren beschikbaar zijn door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

Als je een kitten hebt wil je natuurlijk weten of de krabpaal ook geschikt is voor jou kitten. Deze MyKotty LUI Krabpaal - 75cm x 25cm is geschikt voor kittens: . 

Bekijk nog meer krabmeubelen