1. speelgoed
  2. Navaris katten krabmat Bescherming van meubels Voor banken en stoelen Krabbescherming Rechtsdraaiend

Navaris katten krabmat Bescherming van meubels Voor banken en stoelen Krabbescherming Rechtsdraaiend

5/5

Is jouw lieve katje ook alles voor jou en wil je hem of haar het beste leven geven? Dan kan een krabpaal in huis echt niet ontbreken. Een plek om te spelen, om te rennen en natuurlijk een plek om de nagels te scherpen. Wel zo fijn als ze dit niet doen aan je bank of gordijnen. Bekijk deze Navaris katten krabmat Bescherming van meubels Voor banken en stoelen Krabbescherming Rechtsdraaiend en ontdek alle specificaties. 

Specificaties Navaris katten krabmat Bescherming van meubels Voor banken en stoelen Krabbescherming Rechtsdraaiend

Aantal niveaus

Afmetingen

50 cm lengte, 70 cm breedte en 0.20 cm hoogte

Kleur

Grijs

Materiaal

Geschikt voor kittens

Omschrijving van de Navaris katten krabmat Bescherming van meubels Voor banken en stoelen Krabbescherming Rechtsdraaiend

KRAUW & SPEEL: Maak je kat blij met deze katten krabmat voor de zijkant van je bank of fauteuil. De sisal mat biedt een oppervlak dat katten ervan weerhoudt om aan meubels en vloerkleden te krabben. BESCHERMING VAN MEUBELS: Bescherm je meubels en laat je kat lekker krabben, zelfs als je niet thuis bent. Geen zorgen meer over krassen en beschadigingen aan je meubels! SISAL: Sisal is een milieuvriendelijk, niet-giftig en veilig materiaal dat lang meegaat. De stof biedt voldoende weerstand voor een bevredigende krassessie. KLAUWVERZORGING: De ene helft van de mat is bedekt met sisal en de andere helft is van stof. Je plaatst hem over de armleuning en stopt de stoffen kant onder het zitkussen. Nu kan je kat zijn klauwen scherpen, terwijl jouw bank of stoel beschermd is. TOEPASSING: De katten krabmat bedekt de gehele rechterzijde van je bank langs de armleuning en een klein deel van de voorkant. Wikkel de klittenbandsluiting om de poten van de bank om de mat op zijn plaats te houden. NIEUWE DETAILS: Met deze krabmat hoef je je geen zorgen te maken dat je kat je meubels beschadigt terwijl je weg bent. Het is een ideale oplossing om je kat te voorzien van een krabplek en tegelijkertijd je meubels te beschermen. De katten kr.

Veelgestelde vragen over de Navaris katten krabmat Bescherming van meubels Voor banken en stoelen Krabbescherming Rechtsdraaiend

De Navaris katten krabmat Bescherming van meubels Voor banken en stoelen Krabbescherming Rechtsdraaiend heeft niveaus. Als dat voldoende is voor jouw kat dan is dit een goeie aankoop.

Deze Navaris katten krabmat Bescherming van meubels Voor banken en stoelen Krabbescherming Rechtsdraaiend heeft een hoogte van 0.20 cm, is 70 cm breed en heeft een lengte van 50 cm.

Deze Navaris katten krabmat Bescherming van meubels Voor banken en stoelen Krabbescherming Rechtsdraaiend is gemaakt van . Perfect materiaal voor het scherpen van de nagels van jouw kat. 

De Navaris katten krabmat Bescherming van meubels Voor banken en stoelen Krabbescherming Rechtsdraaiend is leverbaar in het Grijs. Bekijk of er meerdere kleuren beschikbaar zijn door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

Als je een kitten hebt wil je natuurlijk weten of de krabpaal ook geschikt is voor jou kitten. Deze Navaris katten krabmat Bescherming van meubels Voor banken en stoelen Krabbescherming Rechtsdraaiend is geschikt voor kittens: . 

Bekijk nog meer krabmeubelen