1. speelgoed
  2. PawHut Kattenboom kattenkrabboom speelgoed tunnel katten klimboom krabboom beige D30-191

PawHut Kattenboom kattenkrabboom speelgoed tunnel katten klimboom krabboom beige D30-191

5/5

Is jouw lieve katje ook alles voor jou en wil je hem of haar het beste leven geven? Dan kan een krabpaal in huis echt niet ontbreken. Een plek om te spelen, om te rennen en natuurlijk een plek om de nagels te scherpen. Wel zo fijn als ze dit niet doen aan je bank of gordijnen. Bekijk deze PawHut Kattenboom kattenkrabboom speelgoed tunnel katten klimboom krabboom beige D30-191 en ontdek alle specificaties. 

Specificaties PawHut Kattenboom kattenkrabboom speelgoed tunnel katten klimboom krabboom beige D30-191

Aantal niveaus

Afmetingen

lengte, breedte en 105 cm hoogte

Kleur

Materiaal

Geschikt voor kittens

Omschrijving van de PawHut Kattenboom kattenkrabboom speelgoed tunnel katten klimboom krabboom beige D30-191

Zorg goed voor je meubels en geef je kat een krabboom. Tunnels om doorheen te glippen, platformen in verschillende hoogtes en vormen, krabelementen of de bal die aan een touwtje hangt, je kat vindt hier de perfecte bezigheid. Bij de krabpaal van PawHut is veel nadruk gelegd op duurzaamheid en bestaat dus uit een stabiele houten constructie en sisalvezels die geschikt zijn om te krabben. De pluche elementen maken het ook erg gezellig en zorgen voor een comfortabel toevluchtsoord voor je kat. Ongeacht wanneer je kat jarig is, heb je hier een perfect geschenk. De PawHut kattenboom kattenkrabboom speelgoed tunnel katten klimboom krabboom in de kleur beige is een must-have voor elke katteneigenaar. Met zijn stabiele houten constructie en krasvaste sisalvezels is deze krabpaal ontworpen om lang mee te gaan en je meubels te beschermen. De pluche elementen zorgen voor extra comfort en maken dit de ideale plek voor je kat om te ontspannen en te spelen. De krabpaal heeft een tunnel waar je kat doorheen kan glijden, platformen in verschillende hoogtes en vormen voor het perfecte klimavontuur, krabelementen om aan te krabben en een speelbal aan een touwtje voor eindeloos speelplezier. Het bovenste platform biedt je kat een gezellige plek om te rusten en te observeren. Met zijn eenvoudige montage is deze krabpaal snel en gemakkelijk in elkaar te.

Veelgestelde vragen over de PawHut Kattenboom kattenkrabboom speelgoed tunnel katten klimboom krabboom beige D30-191

De PawHut Kattenboom kattenkrabboom speelgoed tunnel katten klimboom krabboom beige D30-191 heeft niveaus. Als dat voldoende is voor jouw kat dan is dit een goeie aankoop.

Deze PawHut Kattenboom kattenkrabboom speelgoed tunnel katten klimboom krabboom beige D30-191 heeft een hoogte van 105 cm, is breed en heeft een lengte van .

Deze PawHut Kattenboom kattenkrabboom speelgoed tunnel katten klimboom krabboom beige D30-191 is gemaakt van . Perfect materiaal voor het scherpen van de nagels van jouw kat. 

De PawHut Kattenboom kattenkrabboom speelgoed tunnel katten klimboom krabboom beige D30-191 is leverbaar in het . Bekijk of er meerdere kleuren beschikbaar zijn door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

Als je een kitten hebt wil je natuurlijk weten of de krabpaal ook geschikt is voor jou kitten. Deze PawHut Kattenboom kattenkrabboom speelgoed tunnel katten klimboom krabboom beige D30-191 is geschikt voor kittens: . 

Bekijk nog meer krabmeubelen