1. speelgoed
  2. ACAZA Grote Krabpaal voor meerdere Katten Kat Condo met Hangmat Kattenpaal Krabpaal voor Katten 143 cm Lichtgrijs

ACAZA Grote Krabpaal voor meerdere Katten Kat Condo met Hangmat Kattenpaal Krabpaal voor Katten 143 cm Lichtgrijs

5/5

Is jouw lieve katje ook alles voor jou en wil je hem of haar het beste leven geven? Dan kan een krabpaal in huis echt niet ontbreken. Een plek om te spelen, om te rennen en natuurlijk een plek om de nagels te scherpen. Wel zo fijn als ze dit niet doen aan je bank of gordijnen. Bekijk deze ACAZA Grote Krabpaal voor meerdere Katten Kat Condo met Hangmat Kattenpaal Krabpaal voor Katten 143 cm Lichtgrijs en ontdek alle specificaties. 

Specificaties ACAZA Grote Krabpaal voor meerdere Katten Kat Condo met Hangmat Kattenpaal Krabpaal voor Katten 143 cm Lichtgrijs

Aantal niveaus

5

Afmetingen

lengte, breedte en 143 cm hoogte

Kleur

Grijs

Materiaal

Geschikt voor kittens

Ja

Omschrijving van de ACAZA Grote Krabpaal voor meerdere Katten Kat Condo met Hangmat Kattenpaal Krabpaal voor Katten 143 cm Lichtgrijs

Onze ACAZA Grote Krabpaal voor meerdere Katten is de perfecte aanvulling op je huis voor alle kattenliefhebbers! Deze krabpaal is speciaal ontworpen om aan de natuurlijke behoeften van je harige vrienden te voldoen. Met een hoogte van 143 cm biedt deze krabpaal voldoende ruimte voor katten van alle maten om te klimmen, spelen en ontspannen. Deze krabpaal is uitgerust met verschillende niveaus, zodat je katten kunnen genieten van hun eigen 'boomhut'. Ze kunnen naar hartenlust klimmen en springen, zich verstoppen in de hangmat of lekker luieren op het zachte platform. Het lichtgrijze design past perfect in elk interieur en voegt een stijlvolle touch toe aan je huis. Daarnaast biedt deze krabpaal ook de nodige krabmogelijkheden voor je katten. De sisalpalen zijn ideaal voor het scherpen van de nagels en zorgen ervoor dat je meubels gespaard blijven. Bovendien is de krabpaal gemaakt van duurzaam materiaal en is hij stevig en stabiel gebouwd, zodat je katten veilig kunnen spelen en rusten. Geef je katten een stukje natuurlijke speelplezier en verwen ze met deze geweldige krabpaal!

Veelgestelde vragen over de ACAZA Grote Krabpaal voor meerdere Katten Kat Condo met Hangmat Kattenpaal Krabpaal voor Katten 143 cm Lichtgrijs

De ACAZA Grote Krabpaal voor meerdere Katten Kat Condo met Hangmat Kattenpaal Krabpaal voor Katten 143 cm Lichtgrijs heeft 5 niveaus. Als dat voldoende is voor jouw kat dan is dit een goeie aankoop.

Deze ACAZA Grote Krabpaal voor meerdere Katten Kat Condo met Hangmat Kattenpaal Krabpaal voor Katten 143 cm Lichtgrijs heeft een hoogte van 143 cm, is breed en heeft een lengte van .

Deze ACAZA Grote Krabpaal voor meerdere Katten Kat Condo met Hangmat Kattenpaal Krabpaal voor Katten 143 cm Lichtgrijs is gemaakt van . Perfect materiaal voor het scherpen van de nagels van jouw kat. 

De ACAZA Grote Krabpaal voor meerdere Katten Kat Condo met Hangmat Kattenpaal Krabpaal voor Katten 143 cm Lichtgrijs is leverbaar in het Grijs. Bekijk of er meerdere kleuren beschikbaar zijn door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

Als je een kitten hebt wil je natuurlijk weten of de krabpaal ook geschikt is voor jou kitten. Deze ACAZA Grote Krabpaal voor meerdere Katten Kat Condo met Hangmat Kattenpaal Krabpaal voor Katten 143 cm Lichtgrijs is geschikt voor kittens: Ja. 

Bekijk nog meer krabmeubelen