1. speelgoed
  2. ACAZA Krabpaal Cactus Krabpaal Krabmeubel met Speelbal H 65 cm

ACAZA Krabpaal Cactus Krabpaal Krabmeubel met Speelbal H 65 cm

5/5

Is jouw lieve katje ook alles voor jou en wil je hem of haar het beste leven geven? Dan kan een krabpaal in huis echt niet ontbreken. Een plek om te spelen, om te rennen en natuurlijk een plek om de nagels te scherpen. Wel zo fijn als ze dit niet doen aan je bank of gordijnen. Bekijk deze ACAZA Krabpaal Cactus Krabpaal Krabmeubel met Speelbal H 65 cm en ontdek alle specificaties. 

Specificaties ACAZA Krabpaal Cactus Krabpaal Krabmeubel met Speelbal H 65 cm

Aantal niveaus

1

Afmetingen

40 cm lengte, 40 cm breedte en 65 cm hoogte

Kleur

Groen

Materiaal

Sisal

Geschikt voor kittens

Ja

Omschrijving van de ACAZA Krabpaal Cactus Krabpaal Krabmeubel met Speelbal H 65 cm

De ACAZA Krabpaal Cactus is niet zomaar een krabpaal, het is een waar speelparadijs voor jouw geliefde katten! Met een hoogte van 65 cm biedt deze krabpaal meer dan genoeg ruimte voor jouw harige vriendjes om te spelen, te krabben en te rusten. Maar dat is nog niet alles! Deze unieke krabpaal is ontworpen in de vorm van een cactus, waardoor het een prachtige toevoeging is aan elk interieur. Deze krabpaal is voorzien van een speelbal aan een elastisch koord, waardoor jouw katten urenlang plezier zullen hebben. Ze kunnen zich uitleven met het spelen en jagen op de bal, terwijl ze tegelijkertijd hun nagels kunnen scherpen aan de krabpaal. Daarnaast is de ACAZA Krabpaal Cactus gemaakt van hoogwaardige materialen, waardoor het duurzaam en stevig is. Het is ontworpen om lang mee te gaan en bestand te zijn tegen het dagelijkse gebruik van jouw katten. Geef jouw huiskatten het cadeau dat ze verdienen en laat ze genieten van deze geweldige krabpaal van ACAZA. Het is niet alleen een praktisch meubelstuk, maar ook een decoratieve toevoeging aan jouw interieur. Creëer een speelse en gezellige omgeving voor jouw katten, waar ze zich kunnen uitleven en ontspannen. Bestel nu de ACAZA Krabpaal Cactus en geef jouw katten een plekje waar ze zich helemaal thuis voelen!

Veelgestelde vragen over de ACAZA Krabpaal Cactus Krabpaal Krabmeubel met Speelbal H 65 cm

De ACAZA Krabpaal Cactus Krabpaal Krabmeubel met Speelbal H 65 cm heeft 1 niveaus. Als dat voldoende is voor jouw kat dan is dit een goeie aankoop.

Deze ACAZA Krabpaal Cactus Krabpaal Krabmeubel met Speelbal H 65 cm heeft een hoogte van 65 cm, is 40 cm breed en heeft een lengte van 40 cm.

Deze ACAZA Krabpaal Cactus Krabpaal Krabmeubel met Speelbal H 65 cm is gemaakt van Sisal. Perfect materiaal voor het scherpen van de nagels van jouw kat. 

De ACAZA Krabpaal Cactus Krabpaal Krabmeubel met Speelbal H 65 cm is leverbaar in het Groen. Bekijk of er meerdere kleuren beschikbaar zijn door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

Als je een kitten hebt wil je natuurlijk weten of de krabpaal ook geschikt is voor jou kitten. Deze ACAZA Krabpaal Cactus Krabpaal Krabmeubel met Speelbal H 65 cm is geschikt voor kittens: Ja. 

Bekijk nog meer krabmeubelen