1. speelgoed
  2. Scratching Post for Cats Jasper 40 x 40 x 114 cm Grey

Scratching Post for Cats Jasper 40 x 40 x 114 cm Grey

5/5

Is jouw lieve katje ook alles voor jou en wil je hem of haar het beste leven geven? Dan kan een krabpaal in huis echt niet ontbreken. Een plek om te spelen, om te rennen en natuurlijk een plek om de nagels te scherpen. Wel zo fijn als ze dit niet doen aan je bank of gordijnen. Bekijk deze Scratching Post for Cats Jasper 40 x 40 x 114 cm Grey en ontdek alle specificaties. 

Specificaties Scratching Post for Cats Jasper 40 x 40 x 114 cm Grey

Aantal niveaus

Afmetingen

lengte, breedte en 114 cm hoogte

Kleur

Materiaal

Geschikt voor kittens

Omschrijving van de Scratching Post for Cats Jasper 40 x 40 x 114 cm Grey

Als je op zoek bent naar nieuwe trendy producten op de markt, presenteren wij de Krabpaal voor Katten Jasper 40 x 40 x 114 cm Grijs! Deze krabpaal is speciaal ontworpen om tegemoet te komen aan de natuurlijke krabbehoeften van jouw geliefde kat. Met zijn stevige constructie en moderne grijze kleur past deze krabpaal perfect in elk interieur. De Krabpaal voor Katten Jasper biedt urenlang speelplezier en krabmogelijkheden voor jouw harige vriend. Met zijn royale afmetingen van 40 x 40 x 114 cm kan jouw kat comfortabel rekken, krabben en spelen. De krabpaal is voorzien van meerdere niveaus, waarbij jouw kat naar hartenlust kan klimmen en springen. Het zachte pluche materiaal zorgt voor een comfortabele rustplek, terwijl de stevige sisalpalen de ideale krabmogelijkheid bieden om de nagels van jouw kat te onderhouden. Daarnaast is de Krabpaal voor Katten Jasper ook uitgerust met een speelballetje aan een elastisch koord, wat zorgt voor extra stimulatie en entertainment voor jouw kat. De stevige constructie en stabiele basis zorgen ervoor dat de krabpaal veilig en duurzaam is, zelfs voor de meest actieve katten. Kies voor de Krabpaal voor Katten Jasper 40 x 40 x 114 cm Grijs en geef jouw kat de perfecte plek om te krabben, spelen en ontspannen!

Veelgestelde vragen over de Scratching Post for Cats Jasper 40 x 40 x 114 cm Grey

De Scratching Post for Cats Jasper 40 x 40 x 114 cm Grey heeft niveaus. Als dat voldoende is voor jouw kat dan is dit een goeie aankoop.

Deze Scratching Post for Cats Jasper 40 x 40 x 114 cm Grey heeft een hoogte van 114 cm, is breed en heeft een lengte van .

Deze Scratching Post for Cats Jasper 40 x 40 x 114 cm Grey is gemaakt van . Perfect materiaal voor het scherpen van de nagels van jouw kat. 

De Scratching Post for Cats Jasper 40 x 40 x 114 cm Grey is leverbaar in het . Bekijk of er meerdere kleuren beschikbaar zijn door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

Als je een kitten hebt wil je natuurlijk weten of de krabpaal ook geschikt is voor jou kitten. Deze Scratching Post for Cats Jasper 40 x 40 x 114 cm Grey is geschikt voor kittens: . 

Bekijk nog meer krabmeubelen