1. speelgoed
  2. Designed by Lotte Balty Krabbol Krabpaal 30x30x27 cm

Designed by Lotte Balty Krabbol Krabpaal 30x30x27 cm

5/5

Is jouw lieve katje ook alles voor jou en wil je hem of haar het beste leven geven? Dan kan een krabpaal in huis echt niet ontbreken. Een plek om te spelen, om te rennen en natuurlijk een plek om de nagels te scherpen. Wel zo fijn als ze dit niet doen aan je bank of gordijnen. Bekijk deze Designed by Lotte Balty Krabbol Krabpaal 30x30x27 cm en ontdek alle specificaties. 

Specificaties Designed by Lotte Balty Krabbol Krabpaal 30x30x27 cm

Aantal niveaus

0

Afmetingen

30 cm lengte, 30 cm breedte en 7 cm hoogte

Kleur

Bruin

Materiaal

Hout

Geschikt voor kittens

Ja

Omschrijving van de Designed by Lotte Balty Krabbol Krabpaal 30x30x27 cm

De Designed by Lotte Balty Krabbol Krabpaal is niet alleen een praktisch krabmeubel, maar ook een prachtige toevoeging aan je interieur. Met zijn afmetingen van 30x30x27 cm past deze krabpaal perfect in elke kamer. Je kat zal dol zijn op dit mooie krabspeelgoed en er urenlang plezier aan beleven. Deze krabbol is gemaakt van duurzaam sisal, waardoor jouw kat zijn natuurlijke krabbehoefte kan vervullen en tegelijkertijd je meubels en vloerbedekking met rust kan laten. De bolvormige constructie zorgt ervoor dat je kat alle kanten op kan krabben en zich heerlijk kan uitrekken. Bovendien is er aan de bovenkant van de bol een speciaal speelveertje bevestigd, wat zorgt voor nog meer speelplezier en stimulatie voor je kat. Naast zijn functionele eigenschappen is de Designed by Lotte Balty Krabbol ook een esthetisch verantwoorde keuze. Het moderne design en de neutrale kleuren maken van deze krabpaal een stijlvolle toevoeging aan je interieur. Je kunt de krabbol eenvoudig verplaatsen en neerzetten waar je maar wilt, zodat je kat altijd een plek heeft om zijn nagels te scherpen en te spelen. Geef je kat het beste van beide werelden met de Designed by Lotte Balty Krabbol Krabpaal. Hij zal niet alleen genieten van het krabben en spelen, maar ook van de comfortabele en aantrekkelijke uitstraling van dit prachtige krabspeel.

Veelgestelde vragen over de Designed by Lotte Balty Krabbol Krabpaal 30x30x27 cm

De Designed by Lotte Balty Krabbol Krabpaal 30x30x27 cm heeft 0 niveaus. Als dat voldoende is voor jouw kat dan is dit een goeie aankoop.

Deze Designed by Lotte Balty Krabbol Krabpaal 30x30x27 cm heeft een hoogte van 7 cm, is 30 cm breed en heeft een lengte van 30 cm.

Deze Designed by Lotte Balty Krabbol Krabpaal 30x30x27 cm is gemaakt van Hout. Perfect materiaal voor het scherpen van de nagels van jouw kat. 

De Designed by Lotte Balty Krabbol Krabpaal 30x30x27 cm is leverbaar in het Bruin. Bekijk of er meerdere kleuren beschikbaar zijn door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

Als je een kitten hebt wil je natuurlijk weten of de krabpaal ook geschikt is voor jou kitten. Deze Designed by Lotte Balty Krabbol Krabpaal 30x30x27 cm is geschikt voor kittens: Ja. 

Bekijk nog meer krabmeubelen