1. speelgoed
  2. Kattenpaal Crème Koffie

Kattenpaal Crème Koffie

5/5

Is jouw lieve katje ook alles voor jou en wil je hem of haar het beste leven geven? Dan kan een krabpaal in huis echt niet ontbreken. Een plek om te spelen, om te rennen en natuurlijk een plek om de nagels te scherpen. Wel zo fijn als ze dit niet doen aan je bank of gordijnen. Bekijk deze Kattenpaal Crème Koffie en ontdek alle specificaties. 

Specificaties Kattenpaal Crème Koffie

Aantal niveaus

Afmetingen

lengte, breedte en 153 cm hoogte

Kleur

Materiaal

Pluche | Sisal

Geschikt voor kittens

Omschrijving van de Kattenpaal Crème Koffie

De Kattenpaal Crème Koffie Bruin is een geweldig cadeau voor uw geliefde kat. Deze kattenboom wordt geleverd met alles wat uw harige vriend nodig heeft voor urenlang speelplezier en ontspanning. Met zijn veelzijdige ontwerp biedt deze kattenpaal verschillende slaapholen, een pluche speelbal, 2 hangmatten en nog veel meer! Dit product is speciaal ontworpen om verveling bij uw kat te voorkomen. Met zoveel schuilplaatsen en speelmogelijkheden zal uw kat zich nooit meer vervelen. Daarnaast biedt deze kattenpaal ook voldoende ruimte om heerlijk uit te rusten. De zachte pluche bekleding zorgt ervoor dat uw kat zich echt comfortabel kan nestelen. De Kattenpaal Crème Koffie Bruin is een waar paradijs voor uw viervoetige vriend. Bestel vandaag nog en geef uw kat het ultieme speel- en rustplezier waar het naar verlangt!

Veelgestelde vragen over de Kattenpaal Crème Koffie

De Kattenpaal Crème Koffie heeft niveaus. Als dat voldoende is voor jouw kat dan is dit een goeie aankoop.

Deze Kattenpaal Crème Koffie heeft een hoogte van 153 cm, is breed en heeft een lengte van .

Deze Kattenpaal Crème Koffie is gemaakt van Pluche | Sisal. Perfect materiaal voor het scherpen van de nagels van jouw kat. 

De Kattenpaal Crème Koffie is leverbaar in het . Bekijk of er meerdere kleuren beschikbaar zijn door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

Als je een kitten hebt wil je natuurlijk weten of de krabpaal ook geschikt is voor jou kitten. Deze Kattenpaal Crème Koffie is geschikt voor kittens: . 

Bekijk nog meer krabmeubelen