1. speelgoed
  2. Krabton Bronko 2 - 38 x 35 x 80 cm

Krabton Bronko 2 - 38 x 35 x 80 cm

5/5

Is jouw lieve katje ook alles voor jou en wil je hem of haar het beste leven geven? Dan kan een krabpaal in huis echt niet ontbreken. Een plek om te spelen, om te rennen en natuurlijk een plek om de nagels te scherpen. Wel zo fijn als ze dit niet doen aan je bank of gordijnen. Bekijk deze Krabton Bronko 2 - 38 x 35 x 80 cm en ontdek alle specificaties. 

Specificaties Krabton Bronko 2 - 38 x 35 x 80 cm

Aantal niveaus

Afmetingen

lengte, breedte en 80 cm hoogte

Kleur

Bruin

Materiaal

Geschikt voor kittens

Omschrijving van de Krabton Bronko 2 - 38 x 35 x 80 cm

De Krabton Bronko 2 biedt jouw kat de perfecte combinatie van slapen en krabben. Met zijn zachte slaapgelegenheden zal jouw kat er dol op zijn om erop te liggen. Of het nu bovenop de zetel, onderin of halverwege is, jouw kat kan heerlijk ontspannen en op verschillende plekken zijn nagels scherpen. Deze krabton is ontworpen met het comfort van jouw kat in gedachten. Het biedt niet alleen een gezellige slaapplek, maar ook verschillende krabmogelijkheden. Jouw kat kan zijn nagels scherpen aan de verschillende krabpalen die op verschillende hoogtes zijn geplaatst. Hierdoor kan jouw kat zijn natuurlijke krabinstinct bevredigen en tegelijkertijd zijn klauwen gezond houden. Met een afmeting van 38 x 35 x 80 cm is deze krabton perfect voor zowel kleine als middelgrote kattenrassen. Het stevige ontwerp zorgt ervoor dat de krabton stabiel blijft, zelfs wanneer jouw kat er wild op speelt. Bovendien is de krabton bedekt met hoogwaardig pluche materiaal dat zacht aanvoelt en gemakkelijk schoon te maken is. Jouw kat zal dol zijn op deze Krabton Bronko 2 en het zal zeker een favoriete plek worden om te slapen, spelen en krabben.

Veelgestelde vragen over de Krabton Bronko 2 - 38 x 35 x 80 cm

De Krabton Bronko 2 - 38 x 35 x 80 cm heeft niveaus. Als dat voldoende is voor jouw kat dan is dit een goeie aankoop.

Deze Krabton Bronko 2 - 38 x 35 x 80 cm heeft een hoogte van 80 cm, is breed en heeft een lengte van .

Deze Krabton Bronko 2 - 38 x 35 x 80 cm is gemaakt van . Perfect materiaal voor het scherpen van de nagels van jouw kat. 

De Krabton Bronko 2 - 38 x 35 x 80 cm is leverbaar in het Bruin. Bekijk of er meerdere kleuren beschikbaar zijn door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

Als je een kitten hebt wil je natuurlijk weten of de krabpaal ook geschikt is voor jou kitten. Deze Krabton Bronko 2 - 38 x 35 x 80 cm is geschikt voor kittens: . 

Bekijk nog meer krabmeubelen