1. speelgoed
  2. Acaza Katten Krabpaal Krabpalen Hout Kattenboom 88 cm

Acaza Katten Krabpaal Krabpalen Hout Kattenboom 88 cm

5/5

Is jouw lieve katje ook alles voor jou en wil je hem of haar het beste leven geven? Dan kan een krabpaal in huis echt niet ontbreken. Een plek om te spelen, om te rennen en natuurlijk een plek om de nagels te scherpen. Wel zo fijn als ze dit niet doen aan je bank of gordijnen. Bekijk deze Acaza Katten Krabpaal Krabpalen Hout Kattenboom 88 cm en ontdek alle specificaties. 

Specificaties Acaza Katten Krabpaal Krabpalen Hout Kattenboom 88 cm

Aantal niveaus

4

Afmetingen

66 cm lengte, 42 cm breedte en 88 cm hoogte

Kleur

Bruin

Materiaal

Sisal

Geschikt voor kittens

Ja

Omschrijving van de Acaza Katten Krabpaal Krabpalen Hout Kattenboom 88 cm

De Acaza Katten Krabpaal Krabpalen Hout Kattenboom van 88 cm brengt de charme van een rustieke, met sneeuw bedekte berghut naar jouw huis. Met zijn prachtige houtfineer en witte pelskussens straalt dit kattenmeubel warmte en gezelligheid uit. Jouw kat zal dol zijn op deze krabpaal, waar hij urenlang kan spelen, krabben en ontspannen. De kattenboom is gemaakt van duurzaam houtfineer, wat niet alleen zorgt voor een stevige constructie, maar ook een natuurlijke uitstraling heeft. De witte pelskussens zorgen voor ultiem comfort en nodigen jouw kat uit om lekker te loungen en te dutten. Met verschillende niveaus, krabpalen en speelgoed biedt deze kattenboom voldoende mogelijkheden voor jouw avontuurlijke viervoeter om zijn energie kwijt te kunnen. Daarnaast is de Acaza Katten Krabpaal Krabpalen Hout Kattenboom 88 cm een stijlvolle toevoeging aan jouw interieur. Het past perfect in elke woonkamer en zorgt voor een gezellige sfeer. Laat jouw kat genieten van zijn eigen plekje in huis met deze prachtige kattenboom.

Veelgestelde vragen over de Acaza Katten Krabpaal Krabpalen Hout Kattenboom 88 cm

De Acaza Katten Krabpaal Krabpalen Hout Kattenboom 88 cm heeft 4 niveaus. Als dat voldoende is voor jouw kat dan is dit een goeie aankoop.

Deze Acaza Katten Krabpaal Krabpalen Hout Kattenboom 88 cm heeft een hoogte van 88 cm, is 42 cm breed en heeft een lengte van 66 cm.

Deze Acaza Katten Krabpaal Krabpalen Hout Kattenboom 88 cm is gemaakt van Sisal. Perfect materiaal voor het scherpen van de nagels van jouw kat. 

De Acaza Katten Krabpaal Krabpalen Hout Kattenboom 88 cm is leverbaar in het Bruin. Bekijk of er meerdere kleuren beschikbaar zijn door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

Als je een kitten hebt wil je natuurlijk weten of de krabpaal ook geschikt is voor jou kitten. Deze Acaza Katten Krabpaal Krabpalen Hout Kattenboom 88 cm is geschikt voor kittens: Ja. 

Bekijk nog meer krabmeubelen