1. speelgoed
  2. vidaXL Kattenmeubel met sisal krabpale 51 cm lichtgrijs

vidaXL Kattenmeubel met sisal krabpale 51 cm lichtgrijs

5/5

Is jouw lieve katje ook alles voor jou en wil je hem of haar het beste leven geven? Dan kan een krabpaal in huis echt niet ontbreken. Een plek om te spelen, om te rennen en natuurlijk een plek om de nagels te scherpen. Wel zo fijn als ze dit niet doen aan je bank of gordijnen. Bekijk deze vidaXL Kattenmeubel met sisal krabpale 51 cm lichtgrijs en ontdek alle specificaties. 

Specificaties vidaXL Kattenmeubel met sisal krabpale 51 cm lichtgrijs

Aantal niveaus

Afmetingen

lengte, breedte en 51 cm hoogte

Kleur

Grijs

Materiaal

Sisal

Geschikt voor kittens

Omschrijving van de vidaXL Kattenmeubel met sisal krabpale 51 cm lichtgrijs

Deze vidaXL kattenboom met sisal krabpaal in een trendy lichtgrijze kleur is het perfecte meubelstuk voor je geliefde katten. Het biedt een combinatie van functionaliteit en stijl, waardoor je harige vrienden een vleugje luxe ervaren. Dit kattenmeubel is ontworpen om aan de natuurlijke instincten van katten te voldoen. Met de sisal krabpaal kunnen je katten hun nagels scherpen op een veilige en gezonde manier. Daarnaast biedt de boom verschillende niveaus en platforms waar je katten op kunnen klimmen en zich kunnen verstoppen. Dit zorgt voor verrijking en stimulatie van hun zintuigen. De kattenboom is ook voorzien van een comfortabel rustplekje, waar je katten zich heerlijk kunnen ontspannen na een lange dag vol avontuur. Het zachte en pluche materiaal zorgt voor een warm en knus gevoel, waardoor je katten zich helemaal op hun gemak zullen voelen. Bovendien is het meubelstuk stevig en duurzaam, waardoor het lang meegaat en bestand is tegen het speelse gedrag van je katten. Geef je katten een eigen plekje waar ze kunnen genieten van ultiem comfort en speelplezier. Deze kattenboom met sisal krabpaal is niet alleen functioneel, maar ook een prachtige toevoeging aan je interieur. Laat je katten zich speciaal voelen met dit kattenmeubel in lichtgrijs, dat perfect past bij elke moderne inrichting.

Veelgestelde vragen over de vidaXL Kattenmeubel met sisal krabpale 51 cm lichtgrijs

De vidaXL Kattenmeubel met sisal krabpale 51 cm lichtgrijs heeft niveaus. Als dat voldoende is voor jouw kat dan is dit een goeie aankoop.

Deze vidaXL Kattenmeubel met sisal krabpale 51 cm lichtgrijs heeft een hoogte van 51 cm, is breed en heeft een lengte van .

Deze vidaXL Kattenmeubel met sisal krabpale 51 cm lichtgrijs is gemaakt van Sisal. Perfect materiaal voor het scherpen van de nagels van jouw kat. 

De vidaXL Kattenmeubel met sisal krabpale 51 cm lichtgrijs is leverbaar in het Grijs. Bekijk of er meerdere kleuren beschikbaar zijn door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

Als je een kitten hebt wil je natuurlijk weten of de krabpaal ook geschikt is voor jou kitten. Deze vidaXL Kattenmeubel met sisal krabpale 51 cm lichtgrijs is geschikt voor kittens: . 

Bekijk nog meer krabmeubelen