1. speelgoed
  2. Keddoc Krabton Londen Tower

Keddoc Krabton Londen Tower

5/5

Is jouw lieve katje ook alles voor jou en wil je hem of haar het beste leven geven? Dan kan een krabpaal in huis echt niet ontbreken. Een plek om te spelen, om te rennen en natuurlijk een plek om de nagels te scherpen. Wel zo fijn als ze dit niet doen aan je bank of gordijnen. Bekijk deze Keddoc Krabton Londen Tower en ontdek alle specificaties. 

Specificaties Keddoc Krabton Londen Tower

Aantal niveaus

Afmetingen

37 cm lengte, 37 cm breedte en 70 cm hoogte

Kleur

Zwart

Materiaal

Sisal | Pluche | Hout

Geschikt voor kittens

Omschrijving van de Keddoc Krabton Londen Tower

Je kat zal dol zijn op de Keddoc Krabton Londen Tower. Deze krabton biedt niet alleen speelplezier, maar ook de mogelijkheid om heerlijk te ontspannen. De krabton heeft drie gaten waar je kat zich in kan terugtrekken, maar ze kunnen ook vanuit deze gaten spelen met de schattige speelmuisjes die in de openingen hangen. Je kat zal zich geen moment vervelen met deze krabpaal. En als je kat moe is van het spelen, kan hij of zij heerlijk bovenop de krabton in het zachte mandje met opstaande rand slapen. En het beste van alles is dat het kussentje in het mandje losgemaakt kan worden en gewassen kan worden, waardoor het altijd fris en schoon blijft. De Keddoc Krabton Londen Tower is niet alleen een geweldige speelplek voor je kat, maar ook een stijlvolle toevoeging aan je interieur. De krabton is gemaakt van hoogwaardig materiaal en heeft een moderne uitstraling. Je kat zal zich thuis voelen in deze comfortabele en veelzijdige krabton.

Veelgestelde vragen over de Keddoc Krabton Londen Tower

De Keddoc Krabton Londen Tower heeft niveaus. Als dat voldoende is voor jouw kat dan is dit een goeie aankoop.

Deze Keddoc Krabton Londen Tower heeft een hoogte van 70 cm, is 37 cm breed en heeft een lengte van 37 cm.

Deze Keddoc Krabton Londen Tower is gemaakt van Sisal | Pluche | Hout. Perfect materiaal voor het scherpen van de nagels van jouw kat. 

De Keddoc Krabton Londen Tower is leverbaar in het Zwart. Bekijk of er meerdere kleuren beschikbaar zijn door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

Als je een kitten hebt wil je natuurlijk weten of de krabpaal ook geschikt is voor jou kitten. Deze Keddoc Krabton Londen Tower is geschikt voor kittens: . 

Bekijk nog meer krabmeubelen