1. speelgoed
  2. Petrebels Seattle 89 Krabpaal Cappuccino Met Hangmat 48 x 35 x 89 cm

Petrebels Seattle 89 Krabpaal Cappuccino Met Hangmat 48 x 35 x 89 cm

5/5

Is jouw lieve katje ook alles voor jou en wil je hem of haar het beste leven geven? Dan kan een krabpaal in huis echt niet ontbreken. Een plek om te spelen, om te rennen en natuurlijk een plek om de nagels te scherpen. Wel zo fijn als ze dit niet doen aan je bank of gordijnen. Bekijk deze Petrebels Seattle 89 Krabpaal Cappuccino Met Hangmat 48 x 35 x 89 cm en ontdek alle specificaties. 

Specificaties Petrebels Seattle 89 Krabpaal Cappuccino Met Hangmat 48 x 35 x 89 cm

Aantal niveaus

2

Afmetingen

48 cm lengte, 35 cm breedte en 89 cm hoogte

Kleur

Bruin

Materiaal

Sisal

Geschikt voor kittens

Ja

Omschrijving van de Petrebels Seattle 89 Krabpaal Cappuccino Met Hangmat 48 x 35 x 89 cm

De Petrebels Seattle 89 Krabpaal Cappuccino Met Hangmat is de perfecte aanvulling op elk huishouden met katten. Deze krabpaal is niet zomaar een krabmeubel, maar een multifunctioneel speelparadijs voor jouw geliefde huisdier. Met zijn afmetingen van 48 x 35 x 89 cm past hij perfect in elke ruimte en biedt hij jouw kat een plek om te spelen, te rusten en zijn natuurlijke krabgedrag uit te oefenen. Deze krabpaal is bekleed met fluweelzachte pluche, waardoor jouw kat zich heerlijk kan nestelen en ontspannen. Bovenaan de paal bevindt zich een comfortabel mandje waar jouw kat zich kan terugtrekken en genieten van een dutje in alle rust. Daarnaast is er ook een knusse hangmat waar jouw kat zich lekker in kan wiegen en relaxen. Om het speelplezier van jouw kat te vergroten, is de krabpaal uitgerust met een trapje. Hierdoor kan jouw kat gemakkelijk de verschillende niveaus van de krabpaal bereiken en zichzelf vermaken. De dikke krabstammen zijn bekleed met extra sterke sisal, waardoor jouw kat naar hartenlust kan krabben zonder dat de krabpaal beschadigd raakt. Met de Petrebels Seattle 89 Krabpaal Cappuccino Met Hangmat geef je jouw kat de ultieme speel- en rustplek. Laat je huisdier genieten van de verschillende mogelijkheden die deze krabpaal biedt en zie hoe jouw kat zich gelukk.

Veelgestelde vragen over de Petrebels Seattle 89 Krabpaal Cappuccino Met Hangmat 48 x 35 x 89 cm

De Petrebels Seattle 89 Krabpaal Cappuccino Met Hangmat 48 x 35 x 89 cm heeft 2 niveaus. Als dat voldoende is voor jouw kat dan is dit een goeie aankoop.

Deze Petrebels Seattle 89 Krabpaal Cappuccino Met Hangmat 48 x 35 x 89 cm heeft een hoogte van 89 cm, is 35 cm breed en heeft een lengte van 48 cm.

Deze Petrebels Seattle 89 Krabpaal Cappuccino Met Hangmat 48 x 35 x 89 cm is gemaakt van Sisal. Perfect materiaal voor het scherpen van de nagels van jouw kat. 

De Petrebels Seattle 89 Krabpaal Cappuccino Met Hangmat 48 x 35 x 89 cm is leverbaar in het Bruin. Bekijk of er meerdere kleuren beschikbaar zijn door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

Als je een kitten hebt wil je natuurlijk weten of de krabpaal ook geschikt is voor jou kitten. Deze Petrebels Seattle 89 Krabpaal Cappuccino Met Hangmat 48 x 35 x 89 cm is geschikt voor kittens: Ja. 

Bekijk nog meer krabmeubelen