1. speelgoed
  2. Grote krabpaal, krabpaal met 3 comfortabele uitkijkplatforms, kattenspeelgoed met 2 knuffelholen, dikke sisalpalen,

Grote krabpaal, krabpaal met 3 comfortabele uitkijkplatforms, kattenspeelgoed met 2 knuffelholen, dikke sisalpalen,

5/5

Is jouw lieve katje ook alles voor jou en wil je hem of haar het beste leven geven? Dan kan een krabpaal in huis echt niet ontbreken. Een plek om te spelen, om te rennen en natuurlijk een plek om de nagels te scherpen. Wel zo fijn als ze dit niet doen aan je bank of gordijnen. Bekijk deze Grote krabpaal, krabpaal met 3 comfortabele uitkijkplatforms, kattenspeelgoed met 2 knuffelholen, dikke sisalpalen, en ontdek alle specificaties. 

Specificaties Grote krabpaal, krabpaal met 3 comfortabele uitkijkplatforms, kattenspeelgoed met 2 knuffelholen, dikke sisalpalen,

Aantal niveaus

Afmetingen

55 cm lengte, 60 cm breedte en 172 cm hoogte

Kleur

Grijs

Materiaal

Pluche | Sisal

Geschikt voor kittens

Omschrijving van de Grote krabpaal, krabpaal met 3 comfortabele uitkijkplatforms, kattenspeelgoed met 2 knuffelholen, dikke sisalpalen,

Deze grote krabpaal is de ideale plek voor jouw geliefde huisdier om te spelen, te rusten en te krabben. Met zijn indrukwekkende hoogte en stevige constructie biedt deze krabpaal alle comfort en entertainment die jouw kat nodig heeft. De krabpaal is voorzien van 3 comfortabele uitkijkplatforms gemaakt van pluche, waar jouw kat heerlijk kan relaxen en alles in de gaten kan houden. Daarnaast heeft het ook 2 ruime knuffelholen, perfect voor een dutje of om zich terug te trekken. De dikke sisalpalen zijn een waar genot voor jouw kat om aan te krabben en zorgen ervoor dat de nagels gezond en scherp blijven. Het kattenspeelgoed dat aan de krabpaal is bevestigd, stimuleert het speelse gedrag van jouw kat en zorgt voor urenlang plezier. Dit is echt een droomhuis voor elke huiskat. Het biedt comfort, entertainment en een plek om zich terug te trekken. Jouw kat zal zich helemaal thuis voelen op deze krabpaal. Wacht niet langer en geef jouw geliefde huisdier het beste cadeau ooit!

Veelgestelde vragen over de Grote krabpaal, krabpaal met 3 comfortabele uitkijkplatforms, kattenspeelgoed met 2 knuffelholen, dikke sisalpalen,

De Grote krabpaal, krabpaal met 3 comfortabele uitkijkplatforms, kattenspeelgoed met 2 knuffelholen, dikke sisalpalen, heeft niveaus. Als dat voldoende is voor jouw kat dan is dit een goeie aankoop.

Deze Grote krabpaal, krabpaal met 3 comfortabele uitkijkplatforms, kattenspeelgoed met 2 knuffelholen, dikke sisalpalen, heeft een hoogte van 172 cm, is 60 cm breed en heeft een lengte van 55 cm.

Deze Grote krabpaal, krabpaal met 3 comfortabele uitkijkplatforms, kattenspeelgoed met 2 knuffelholen, dikke sisalpalen, is gemaakt van Pluche | Sisal. Perfect materiaal voor het scherpen van de nagels van jouw kat. 

De Grote krabpaal, krabpaal met 3 comfortabele uitkijkplatforms, kattenspeelgoed met 2 knuffelholen, dikke sisalpalen, is leverbaar in het Grijs. Bekijk of er meerdere kleuren beschikbaar zijn door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

Als je een kitten hebt wil je natuurlijk weten of de krabpaal ook geschikt is voor jou kitten. Deze Grote krabpaal, krabpaal met 3 comfortabele uitkijkplatforms, kattenspeelgoed met 2 knuffelholen, dikke sisalpalen, is geschikt voor kittens: . 

Bekijk nog meer krabmeubelen