1. speelgoed
  2. vidaXL Kattenmeubel met sisal krabpalen 71 cm lichtgrijs

vidaXL Kattenmeubel met sisal krabpalen 71 cm lichtgrijs

5/5

Is jouw lieve katje ook alles voor jou en wil je hem of haar het beste leven geven? Dan kan een krabpaal in huis echt niet ontbreken. Een plek om te spelen, om te rennen en natuurlijk een plek om de nagels te scherpen. Wel zo fijn als ze dit niet doen aan je bank of gordijnen. Bekijk deze vidaXL Kattenmeubel met sisal krabpalen 71 cm lichtgrijs en ontdek alle specificaties. 

Specificaties vidaXL Kattenmeubel met sisal krabpalen 71 cm lichtgrijs

Aantal niveaus

Afmetingen

48 cm lengte, 35 cm breedte en 71 cm hoogte

Kleur

Grijs

Materiaal

Hout

Geschikt voor kittens

Omschrijving van de vidaXL Kattenmeubel met sisal krabpalen 71 cm lichtgrijs

Dit vidaXL kattenmeubel met sisal krabpalen is een waar paradijs voor jouw geliefde katten. Met een hoogte van 71 cm biedt dit meubelstuk voldoende ruimte voor jouw harige vrienden om te krabben, klimmen, zitten, verstoppen en ontspannen. De lichtgrijze kleur voegt een vleugje stijl toe aan je interieur, terwijl het tegelijkertijd perfect past bij de speelse aard van je katten. De sisal krabpalen zijn ontworpen om de natuurlijke krabinstincten van je katten te bevredigen, waardoor je meubels en tapijten worden beschermd tegen schade. Door de stevige constructie kunnen zelfs de meest energieke katten veilig spelen en klimmen. Het meubelstuk is ook voorzien van verschillende niveaus en verstopplekken, zodat je katten zich kunnen terugtrekken en zich veilig voelen. Dankzij dit kattenmeubel krijgen je katten de mogelijkheid om te genieten van hun speeltijd, vooral wanneer ze niet naar buiten kunnen tijdens de koude wintermaanden. Ze kunnen zich uitstrekken, spelen en hun energie kwijtraken, terwijl ze tegelijkertijd een comfortabele en gezellige plek hebben om te ontspannen. Creëer een waar paradijs voor je katten met dit vidaXL kattenmeubel met sisal krabpalen van 71 cm hoog in een stijlvolle lichtgrijze kleur.

Veelgestelde vragen over de vidaXL Kattenmeubel met sisal krabpalen 71 cm lichtgrijs

De vidaXL Kattenmeubel met sisal krabpalen 71 cm lichtgrijs heeft niveaus. Als dat voldoende is voor jouw kat dan is dit een goeie aankoop.

Deze vidaXL Kattenmeubel met sisal krabpalen 71 cm lichtgrijs heeft een hoogte van 71 cm, is 35 cm breed en heeft een lengte van 48 cm.

Deze vidaXL Kattenmeubel met sisal krabpalen 71 cm lichtgrijs is gemaakt van Hout. Perfect materiaal voor het scherpen van de nagels van jouw kat. 

De vidaXL Kattenmeubel met sisal krabpalen 71 cm lichtgrijs is leverbaar in het Grijs. Bekijk of er meerdere kleuren beschikbaar zijn door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

Als je een kitten hebt wil je natuurlijk weten of de krabpaal ook geschikt is voor jou kitten. Deze vidaXL Kattenmeubel met sisal krabpalen 71 cm lichtgrijs is geschikt voor kittens: . 

Bekijk nog meer krabmeubelen