1. speelgoed
  2. Giving® XXL Luxe Stevige Katten Krabpaal Voor Katten Stevig Krabmeubel Met Hangmat Mand Katten Huis Tunnel Speel Touw

Giving® XXL Luxe Stevige Katten Krabpaal Voor Katten Stevig Krabmeubel Met Hangmat Mand Katten Huis Tunnel Speel Touw

5/5

Is jouw lieve katje ook alles voor jou en wil je hem of haar het beste leven geven? Dan kan een krabpaal in huis echt niet ontbreken. Een plek om te spelen, om te rennen en natuurlijk een plek om de nagels te scherpen. Wel zo fijn als ze dit niet doen aan je bank of gordijnen. Bekijk deze Giving® XXL Luxe Stevige Katten Krabpaal Voor Katten Stevig Krabmeubel Met Hangmat Mand Katten Huis Tunnel Speel Touw en ontdek alle specificaties. 

Specificaties Giving® XXL Luxe Stevige Katten Krabpaal Voor Katten Stevig Krabmeubel Met Hangmat Mand Katten Huis Tunnel Speel Touw

Aantal niveaus

5

Afmetingen

0 cm lengte, 0 cm breedte en 141 cm hoogte

Kleur

Zwart

Materiaal

Pluche | Sisal

Geschikt voor kittens

Ja

Omschrijving van de Giving® XXL Luxe Stevige Katten Krabpaal Voor Katten Stevig Krabmeubel Met Hangmat Mand Katten Huis Tunnel Speel Touw

Onze Giving® XXL Luxe Stevige Katten Krabpaal is een must-have voor alle kattenliefhebbers die hun harige vriendjes de ultieme krabervaring willen bieden. Deze krabpaal is speciaal ontworpen voor de zwaardere kattenrassen, zoals de majestueuze Maine Coon, maar is natuurlijk ook geschikt voor kleinere tijgers. Met zijn robuuste constructie en duurzame materialen is deze krabpaal de perfecte keuze voor katten die dol zijn op krabben en klimmen. Wat deze krabpaal echt onderscheidt, is de zware pluche kwaliteit. Met een dichtheid van maar liefst 720 gram per vierkante meter is dit pluche veel dikker en steviger dan goedkope alternatieven. Vergeleken met krabpalen die slechts een dichtheid van 120 gram per vierkante meter hebben, is onze krabpaal echt een klasse apart. Hoewel dit de prijs iets omhoog brengt, wordt de levensduur van de krabpaal enorm verlengd. We verbazen ons er dan ook niet over als deze krabpaal wel 6 jaar meegaat. Maar dat is niet alles! Deze krabpaal is voorzien van een comfortabele hangmat, waar je kat heerlijk kan relaxen en dutten. Daarnaast is er een knusse mand waar je harige vriendje zich veilig en geborgen in kan voelen. En laten we de tunnel en het speeltouw niet vergeten, die zorgen voor extra speelplezier en stimuleren de natuurlijke instincten van je kat. Met zijn indrukwekkende formaat en veel.

Veelgestelde vragen over de Giving® XXL Luxe Stevige Katten Krabpaal Voor Katten Stevig Krabmeubel Met Hangmat Mand Katten Huis Tunnel Speel Touw

De Giving® XXL Luxe Stevige Katten Krabpaal Voor Katten Stevig Krabmeubel Met Hangmat Mand Katten Huis Tunnel Speel Touw heeft 5 niveaus. Als dat voldoende is voor jouw kat dan is dit een goeie aankoop.

Deze Giving® XXL Luxe Stevige Katten Krabpaal Voor Katten Stevig Krabmeubel Met Hangmat Mand Katten Huis Tunnel Speel Touw heeft een hoogte van 141 cm, is 0 cm breed en heeft een lengte van 0 cm.

Deze Giving® XXL Luxe Stevige Katten Krabpaal Voor Katten Stevig Krabmeubel Met Hangmat Mand Katten Huis Tunnel Speel Touw is gemaakt van Pluche | Sisal. Perfect materiaal voor het scherpen van de nagels van jouw kat. 

De Giving® XXL Luxe Stevige Katten Krabpaal Voor Katten Stevig Krabmeubel Met Hangmat Mand Katten Huis Tunnel Speel Touw is leverbaar in het Zwart. Bekijk of er meerdere kleuren beschikbaar zijn door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

Als je een kitten hebt wil je natuurlijk weten of de krabpaal ook geschikt is voor jou kitten. Deze Giving® XXL Luxe Stevige Katten Krabpaal Voor Katten Stevig Krabmeubel Met Hangmat Mand Katten Huis Tunnel Speel Touw is geschikt voor kittens: Ja. 

Bekijk nog meer krabmeubelen