1. speelgoed
  2. Moowi Cactus Krabpaal met mandje Katten 64 cm hoog Incl. speeltje

Moowi Cactus Krabpaal met mandje Katten 64 cm hoog Incl. speeltje

5/5

Is jouw lieve katje ook alles voor jou en wil je hem of haar het beste leven geven? Dan kan een krabpaal in huis echt niet ontbreken. Een plek om te spelen, om te rennen en natuurlijk een plek om de nagels te scherpen. Wel zo fijn als ze dit niet doen aan je bank of gordijnen. Bekijk deze Moowi Cactus Krabpaal met mandje Katten 64 cm hoog Incl. speeltje en ontdek alle specificaties. 

Specificaties Moowi Cactus Krabpaal met mandje Katten 64 cm hoog Incl. speeltje

Aantal niveaus

2

Afmetingen

63 cm lengte, 40 cm breedte en 64 cm hoogte

Kleur

Groen

Materiaal

Sisal

Geschikt voor kittens

Ja

Omschrijving van de Moowi Cactus Krabpaal met mandje Katten 64 cm hoog Incl. speeltje

Maar we hebben de perfecte oplossing voor jou en je meubels: de Moowi Cactus Krabpaal met mandje! Deze krabpaal is speciaal ontworpen om het jachtinstinct van je kat te stimuleren en tegelijkertijd je meubels te beschermen. Met een hoogte van 64 cm biedt deze krabpaal een ideale plek voor je kat om te klimmen, krabben en spelen. Het unieke ontwerp van de krabpaal, geïnspireerd op een cactus, zal zeker de aandacht trekken van zowel jou als je kat. Het mandje bovenop de paal biedt een comfortabele rustplaats waar je kat heerlijk kan ontspannen en dutjes kan doen. Bovendien wordt deze krabpaal geleverd met een speeltje, waardoor je kat nog meer plezier zal beleven. De krabpaal is gemaakt van hoogwaardig materiaal en is stevig en duurzaam. Hierdoor kan je kat naar hartenlust krabben en spelen, zonder dat de krabpaal snel verslijt. Daarnaast is de krabpaal eenvoudig te monteren en neemt hij weinig ruimte in beslag. Kortom, de Moowi Cactus Krabpaal met mandje is de perfecte aanvulling op jouw interieur en een geweldige manier om je kat te voorzien van een eigen plekje om te spelen en te ontspannen.

Veelgestelde vragen over de Moowi Cactus Krabpaal met mandje Katten 64 cm hoog Incl. speeltje

De Moowi Cactus Krabpaal met mandje Katten 64 cm hoog Incl. speeltje heeft 2 niveaus. Als dat voldoende is voor jouw kat dan is dit een goeie aankoop.

Deze Moowi Cactus Krabpaal met mandje Katten 64 cm hoog Incl. speeltje heeft een hoogte van 64 cm, is 40 cm breed en heeft een lengte van 63 cm.

Deze Moowi Cactus Krabpaal met mandje Katten 64 cm hoog Incl. speeltje is gemaakt van Sisal. Perfect materiaal voor het scherpen van de nagels van jouw kat. 

De Moowi Cactus Krabpaal met mandje Katten 64 cm hoog Incl. speeltje is leverbaar in het Groen. Bekijk of er meerdere kleuren beschikbaar zijn door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

Als je een kitten hebt wil je natuurlijk weten of de krabpaal ook geschikt is voor jou kitten. Deze Moowi Cactus Krabpaal met mandje Katten 64 cm hoog Incl. speeltje is geschikt voor kittens: Ja. 

Bekijk nog meer krabmeubelen