Katten Anti Krab XXL Vellen 10 Stuks Met neeleG Springveren Meubelbescherming Diervriendelijk Geen Krabschade aan

5/5

Is jouw lieve katje ook alles voor jou en wil je hem of haar het beste leven geven? Dan kan een krabpaal in huis echt niet ontbreken. Een plek om te spelen, om te rennen en natuurlijk een plek om de nagels te scherpen. Wel zo fijn als ze dit niet doen aan je bank of gordijnen. Bekijk deze Katten Anti Krab XXL Vellen 10 Stuks Met neeleG Springveren Meubelbescherming Diervriendelijk Geen Krabschade aan en ontdek alle specificaties. 

Specificaties Katten Anti Krab XXL Vellen 10 Stuks Met neeleG Springveren Meubelbescherming Diervriendelijk Geen Krabschade aan

Aantal niveaus

10

Afmetingen

4.50 cm lengte, 3 cm breedte en 45 cm hoogte

Kleur

Transparant

Materiaal

PVC

Geschikt voor kittens

Ja

Omschrijving van de Katten Anti Krab XXL Vellen 10 Stuks Met neeleG Springveren Meubelbescherming Diervriendelijk Geen Krabschade aan

Onze Katten Anti Krab XXL Vellen zijn de perfecte oplossing om je meubels te beschermen tegen de scherpe nagels van je geliefde kat. Deze vellen zijn gemaakt van duurzaam materiaal en zijn speciaal ontworpen om aan de krabbehoefte van je kat te voldoen. Met de bijgevoegde neeleG springveren worden de vellen stevig aan je meubels bevestigd, zodat ze niet verschuiven of loslaten. Dankzij de diervriendelijke en veilige materialen zal je kat geen schade ondervinden tijdens het krabben. Ze kunnen hun natuurlijke gedrag uiten zonder je dure meubels te beschadigen. Deze set bevat 10 stuks XXL vellen, waardoor je meerdere meubels tegelijkertijd kunt beschermen. Bovendien kunnen de vellen gemakkelijk worden verwijderd en opnieuw worden bevestigd, zodat je ze kunt aanpassen aan de behoeften van je kat en je interieur. Geef je kat de krabopties die ze nodig hebben en behoud tegelijkertijd de schoonheid van je meubels. Met onze Katten Anti Krab XXL Vellen hoef je je geen zorgen meer te maken over krabschade. Bescherm je meubels op een stijlvolle en diervriendelijke manier!

Veelgestelde vragen over de Katten Anti Krab XXL Vellen 10 Stuks Met neeleG Springveren Meubelbescherming Diervriendelijk Geen Krabschade aan

De Katten Anti Krab XXL Vellen 10 Stuks Met neeleG Springveren Meubelbescherming Diervriendelijk Geen Krabschade aan heeft 10 niveaus. Als dat voldoende is voor jouw kat dan is dit een goeie aankoop.

Deze Katten Anti Krab XXL Vellen 10 Stuks Met neeleG Springveren Meubelbescherming Diervriendelijk Geen Krabschade aan heeft een hoogte van 45 cm, is 3 cm breed en heeft een lengte van 4.50 cm.

Deze Katten Anti Krab XXL Vellen 10 Stuks Met neeleG Springveren Meubelbescherming Diervriendelijk Geen Krabschade aan is gemaakt van PVC. Perfect materiaal voor het scherpen van de nagels van jouw kat. 

De Katten Anti Krab XXL Vellen 10 Stuks Met neeleG Springveren Meubelbescherming Diervriendelijk Geen Krabschade aan is leverbaar in het Transparant. Bekijk of er meerdere kleuren beschikbaar zijn door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

Als je een kitten hebt wil je natuurlijk weten of de krabpaal ook geschikt is voor jou kitten. Deze Katten Anti Krab XXL Vellen 10 Stuks Met neeleG Springveren Meubelbescherming Diervriendelijk Geen Krabschade aan is geschikt voor kittens: Ja. 

Bekijk nog meer krabmeubelen