1. speelgoed
  2. Petrebels Dome 110 Krabton voor katten Cappuccino Ø 45 x 110 cm stabiel

Petrebels Dome 110 Krabton voor katten Cappuccino Ø 45 x 110 cm stabiel

5/5

Is jouw lieve katje ook alles voor jou en wil je hem of haar het beste leven geven? Dan kan een krabpaal in huis echt niet ontbreken. Een plek om te spelen, om te rennen en natuurlijk een plek om de nagels te scherpen. Wel zo fijn als ze dit niet doen aan je bank of gordijnen. Bekijk deze Petrebels Dome 110 Krabton voor katten Cappuccino Ø 45 x 110 cm stabiel en ontdek alle specificaties. 

Specificaties Petrebels Dome 110 Krabton voor katten Cappuccino Ø 45 x 110 cm stabiel

Aantal niveaus

Afmetingen

45 cm lengte, 45 cm breedte en 110 cm hoogte

Kleur

Bruin

Materiaal

Pluche

Geschikt voor kittens

Omschrijving van de Petrebels Dome 110 Krabton voor katten Cappuccino Ø 45 x 110 cm stabiel

Verwen jouw Rebel met onze Dome 110 - een krabton waar elke kat blij van wordt! Deze luxe krabpaal is niet alleen een genot voor de ogen, maar ook voor de klauwtjes van jouw geliefde viervoeter. De krabton is volledig bekleed met duurzaam sisal tapijt, waardoor jouw kat vrij kan klimmen en krabben. Dit is een ware traktatie voor katten! De Dome 110 biedt niet alleen een geweldige krabervaring, maar ook een comfortabele slaapplaats. Met drie verdiepingen en een gezellige slaapplaats bovenin, is er voldoende ruimte voor jouw kat om te rusten en te spelen. Dit is vooral handig als je meerdere katten hebt die samenleven. Ze kunnen allemaal genieten van de ruimte en zich veilig voelen in hun eigen territorium. Deze krabton heeft een stabiele constructie en is gemaakt van hoogwaardige materialen. Het heeft een diameter van 45 cm en een hoogte van 110 cm, waardoor het een perfect formaat is voor zowel kleine als grotere katten. Bovendien heeft de krabton een stijlvolle cappuccino kleur die naadloos past in elk interieur. Geef jouw kat het cadeau van ultiem comfort en speelplezier met de Petrebels Dome 110. Jouw Rebel zal je dankbaar zijn voor deze geweldige aanwinst in hun leefomgeving!

Veelgestelde vragen over de Petrebels Dome 110 Krabton voor katten Cappuccino Ø 45 x 110 cm stabiel

De Petrebels Dome 110 Krabton voor katten Cappuccino Ø 45 x 110 cm stabiel heeft niveaus. Als dat voldoende is voor jouw kat dan is dit een goeie aankoop.

Deze Petrebels Dome 110 Krabton voor katten Cappuccino Ø 45 x 110 cm stabiel heeft een hoogte van 110 cm, is 45 cm breed en heeft een lengte van 45 cm.

Deze Petrebels Dome 110 Krabton voor katten Cappuccino Ø 45 x 110 cm stabiel is gemaakt van Pluche. Perfect materiaal voor het scherpen van de nagels van jouw kat. 

De Petrebels Dome 110 Krabton voor katten Cappuccino Ø 45 x 110 cm stabiel is leverbaar in het Bruin. Bekijk of er meerdere kleuren beschikbaar zijn door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

Als je een kitten hebt wil je natuurlijk weten of de krabpaal ook geschikt is voor jou kitten. Deze Petrebels Dome 110 Krabton voor katten Cappuccino Ø 45 x 110 cm stabiel is geschikt voor kittens: . 

Bekijk nog meer krabmeubelen