1. speelgoed
  2. Trixie Krabpaal Cat Tower Saul 39X39X64 CM

Trixie Krabpaal Cat Tower Saul 39X39X64 CM

5/5

Is jouw lieve katje ook alles voor jou en wil je hem of haar het beste leven geven? Dan kan een krabpaal in huis echt niet ontbreken. Een plek om te spelen, om te rennen en natuurlijk een plek om de nagels te scherpen. Wel zo fijn als ze dit niet doen aan je bank of gordijnen. Bekijk deze Trixie Krabpaal Cat Tower Saul 39X39X64 CM en ontdek alle specificaties. 

Specificaties Trixie Krabpaal Cat Tower Saul 39X39X64 CM

Aantal niveaus

2

Afmetingen

0 cm lengte, 0 cm breedte en 0 cm hoogte

Kleur

Grijs

Materiaal

Sisal

Geschikt voor kittens

Ja

Omschrijving van de Trixie Krabpaal Cat Tower Saul 39X39X64 CM

De Trixie Krabpaal Cat Tower Saul is de perfecte toevoeging aan het speelparadijs van jouw geliefde kat. Met zijn stoere grijze kleur en stevige constructie zal deze krabpaal ongetwijfeld de favoriete plek van jouw harige vriend worden. Met een afmeting van 39 x 39 x 64 cm biedt deze krabpaal voldoende ruimte voor jouw kat om te spelen, te krabben en te ontspannen. De Cat Tower Saul is voorzien van verschillende niveaus, waardoor jouw kat een geweldig uitzicht heeft over zijn territorium. Het bovenste platform is perfect voor dutjes en observatie, terwijl de lagere niveaus zorgen voor genoeg krab- en speelmogelijkheden. De stevige palen zijn omwikkeld met sisal touw, wat ervoor zorgt dat jouw kat zijn nagels kan scherpen zonder jouw meubels te beschadigen. De Trixie Krabpaal Cat Tower Saul is niet alleen functioneel, maar ook een stijlvolle toevoeging aan jouw interieur. De grijze kleur past moeiteloos bij elke inrichting en de stevige constructie zorgt ervoor dat deze krabpaal lang meegaat. Jouw kat zal urenlang plezier hebben met deze krabpaal, terwijl jij geniet van een opgeruimd en krasvrij huis.

Veelgestelde vragen over de Trixie Krabpaal Cat Tower Saul 39X39X64 CM

De Trixie Krabpaal Cat Tower Saul 39X39X64 CM heeft 2 niveaus. Als dat voldoende is voor jouw kat dan is dit een goeie aankoop.

Deze Trixie Krabpaal Cat Tower Saul 39X39X64 CM heeft een hoogte van 0 cm, is 0 cm breed en heeft een lengte van 0 cm.

Deze Trixie Krabpaal Cat Tower Saul 39X39X64 CM is gemaakt van Sisal. Perfect materiaal voor het scherpen van de nagels van jouw kat. 

De Trixie Krabpaal Cat Tower Saul 39X39X64 CM is leverbaar in het Grijs. Bekijk of er meerdere kleuren beschikbaar zijn door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

Als je een kitten hebt wil je natuurlijk weten of de krabpaal ook geschikt is voor jou kitten. Deze Trixie Krabpaal Cat Tower Saul 39X39X64 CM is geschikt voor kittens: Ja. 

Bekijk nog meer krabmeubelen