1. speelgoed
  2. Homestyle Budget Krabpaal Pebbles 50x35x138 cm Krabpaal

Homestyle Budget Krabpaal Pebbles 50x35x138 cm Krabpaal

5/5

Is jouw lieve katje ook alles voor jou en wil je hem of haar het beste leven geven? Dan kan een krabpaal in huis echt niet ontbreken. Een plek om te spelen, om te rennen en natuurlijk een plek om de nagels te scherpen. Wel zo fijn als ze dit niet doen aan je bank of gordijnen. Bekijk deze Homestyle Budget Krabpaal Pebbles 50x35x138 cm Krabpaal en ontdek alle specificaties. 

Specificaties Homestyle Budget Krabpaal Pebbles 50x35x138 cm Krabpaal

Aantal niveaus

5

Afmetingen

50 cm lengte, 35 cm breedte en 138 cm hoogte

Kleur

Grijs

Materiaal

Geschikt voor kittens

Ja

Omschrijving van de Homestyle Budget Krabpaal Pebbles 50x35x138 cm Krabpaal

De Homestyle Budget Krabpaal Pebbles is de ideale oplossing om je kat te voorzien van een plek om te krabben, slapen en rusten. Deze krabpaal is speciaal ontworpen om aan de behoeften van je kat te voldoen en ervoor te zorgen dat je meubels gespaard blijven. Met een afmeting van 50x35x138 cm biedt de Krabpaal Pebbles voldoende ruimte voor je kat om te krabben en zich uit te strekken. De krabpaal is gemaakt van hoogwaardig materiaal en beschikt over meerdere niveaus en een stevige basis, zodat je kat veilig en comfortabel kan spelen en rusten. Naast het bieden van een plek om te krabben, heeft de Krabpaal Pebbles ook een gezellige slaapplaats waar je kat zich kan terugtrekken. De zachte pluche bekleding zorgt voor extra comfort en nodigt je kat uit om heerlijk te ontspannen. De krabpaal is ook voorzien van speelse elementen zoals een speelbal aan een elastisch koord, waardoor je kat zich niet zal vervelen. Met de Homestyle Budget Krabpaal Pebbles geef je je kat de perfecte plek om te krabben, spelen en slapen. Dankzij het stijlvolle ontwerp past de krabpaal ook perfect in elk interieur. Zeg vaarwel tegen beschadigde meubels en geef je kat de krabpaal waar ze altijd van gedroomd heeft!

Veelgestelde vragen over de Homestyle Budget Krabpaal Pebbles 50x35x138 cm Krabpaal

De Homestyle Budget Krabpaal Pebbles 50x35x138 cm Krabpaal heeft 5 niveaus. Als dat voldoende is voor jouw kat dan is dit een goeie aankoop.

Deze Homestyle Budget Krabpaal Pebbles 50x35x138 cm Krabpaal heeft een hoogte van 138 cm, is 35 cm breed en heeft een lengte van 50 cm.

Deze Homestyle Budget Krabpaal Pebbles 50x35x138 cm Krabpaal is gemaakt van . Perfect materiaal voor het scherpen van de nagels van jouw kat. 

De Homestyle Budget Krabpaal Pebbles 50x35x138 cm Krabpaal is leverbaar in het Grijs. Bekijk of er meerdere kleuren beschikbaar zijn door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

Als je een kitten hebt wil je natuurlijk weten of de krabpaal ook geschikt is voor jou kitten. Deze Homestyle Budget Krabpaal Pebbles 50x35x138 cm Krabpaal is geschikt voor kittens: Ja. 

Bekijk nog meer krabmeubelen