1. speelgoed
  2. Bescherming tegen krab schade van katten 2 stuks konijnen honden meubel bescherming cat scratchers furniture couch

Bescherming tegen krab schade van katten 2 stuks konijnen honden meubel bescherming cat scratchers furniture couch

5/5

Is jouw lieve katje ook alles voor jou en wil je hem of haar het beste leven geven? Dan kan een krabpaal in huis echt niet ontbreken. Een plek om te spelen, om te rennen en natuurlijk een plek om de nagels te scherpen. Wel zo fijn als ze dit niet doen aan je bank of gordijnen. Bekijk deze Bescherming tegen krab schade van katten 2 stuks konijnen honden meubel bescherming cat scratchers furniture couch en ontdek alle specificaties. 

Specificaties Bescherming tegen krab schade van katten 2 stuks konijnen honden meubel bescherming cat scratchers furniture couch

Aantal niveaus

1

Afmetingen

40 cm lengte, 15 cm breedte en 15 cm hoogte

Kleur

Transparant

Materiaal

PVC

Geschikt voor kittens

Ja

Omschrijving van de Bescherming tegen krab schade van katten 2 stuks konijnen honden meubel bescherming cat scratchers furniture couch

Heeft u last van een kat die aan behang, bank of stoel krabt? Maak kennis met onze nieuwe en verbeterde Bescherming tegen krab schade van katten! Deze handige plakstrips zijn speciaal ontworpen om uw meubelen te beschermen tegen de scherpe klauwen van uw geliefde viervoeter. Met dit huisdier vriendelijke product kunt u eindelijk afscheid nemen van die vervelende krabsporen en genieten van een krasvrij interieur. Onze Bescherming tegen krab schade van katten is niet alleen effectief, maar ook discreet. De transparante strips zijn nauwelijks zichtbaar, waardoor ze perfect passen bij elk interieur en niet zullen afleiden van de schoonheid van uw meubelen. U kunt dus met een gerust hart naar uw bank of stoel kijken, wetende dat deze beschermd is tegen de schadelijke klauwen van uw kat. Daarnaast zijn de plakstrips niet alleen geschikt voor katten, maar ook voor konijnen en honden. Dus als u meerdere huisdieren heeft die graag hun klauwen scherpen, biedt onze Bescherming tegen krab schade van katten de perfecte oplossing. Voorkom verdere schade aan uw meubelen en geef uw huisdieren een alternatieve plek om te krabben. Bestel vandaag nog en geniet van een krasvrij interieur en gelukkige huisdieren!

Veelgestelde vragen over de Bescherming tegen krab schade van katten 2 stuks konijnen honden meubel bescherming cat scratchers furniture couch

De Bescherming tegen krab schade van katten 2 stuks konijnen honden meubel bescherming cat scratchers furniture couch heeft 1 niveaus. Als dat voldoende is voor jouw kat dan is dit een goeie aankoop.

Deze Bescherming tegen krab schade van katten 2 stuks konijnen honden meubel bescherming cat scratchers furniture couch heeft een hoogte van 15 cm, is 15 cm breed en heeft een lengte van 40 cm.

Deze Bescherming tegen krab schade van katten 2 stuks konijnen honden meubel bescherming cat scratchers furniture couch is gemaakt van PVC. Perfect materiaal voor het scherpen van de nagels van jouw kat. 

De Bescherming tegen krab schade van katten 2 stuks konijnen honden meubel bescherming cat scratchers furniture couch is leverbaar in het Transparant. Bekijk of er meerdere kleuren beschikbaar zijn door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

Als je een kitten hebt wil je natuurlijk weten of de krabpaal ook geschikt is voor jou kitten. Deze Bescherming tegen krab schade van katten 2 stuks konijnen honden meubel bescherming cat scratchers furniture couch is geschikt voor kittens: Ja. 

Bekijk nog meer krabmeubelen