1. speelgoed
  2. TecTake Nelly Krabpaal 204 cm

TecTake Nelly Krabpaal 204 cm

5/5

Is jouw lieve katje ook alles voor jou en wil je hem of haar het beste leven geven? Dan kan een krabpaal in huis echt niet ontbreken. Een plek om te spelen, om te rennen en natuurlijk een plek om de nagels te scherpen. Wel zo fijn als ze dit niet doen aan je bank of gordijnen. Bekijk deze TecTake Nelly Krabpaal 204 cm en ontdek alle specificaties. 

Specificaties TecTake Nelly Krabpaal 204 cm

Aantal niveaus

7

Afmetingen

83 cm lengte, 140 cm breedte en 204 cm hoogte

Kleur

Grijs

Materiaal

Sisal

Geschikt voor kittens

Ja

Omschrijving van de TecTake Nelly Krabpaal 204 cm

De TecTake Nelly Krabpaal is de perfecte aanvulling voor elke speelse kitten of kleine kat. Met een hoogte van 204 cm biedt deze krabpaal volop mogelijkheden voor klimmen, spelen en ontspannen. Maar dat is niet alles! Deze krabpaal heeft ook verschillende krabpalen en -planken, waar je katje zijn klauwen kan scherpen en krabben. De krabpaal Nelly is niet alleen functioneel, maar ook nog eens een echte eyecatcher in je interieur. Met zijn moderne design en zachte pluche bekleding is deze krabpaal een lust voor het oog. Daarnaast is de krabpaal voorzien van speeltjes en hangmatjes, waar je katje zich heerlijk in kan vermaken en ontspannen. Maak je katje blij en geef hem de ultieme speel- en relaxervaring met de TecTake Nelly Krabpaal. Het zal zeker zijn favoriete plekje in huis worden!

Veelgestelde vragen over de TecTake Nelly Krabpaal 204 cm

De TecTake Nelly Krabpaal 204 cm heeft 7 niveaus. Als dat voldoende is voor jouw kat dan is dit een goeie aankoop.

Deze TecTake Nelly Krabpaal 204 cm heeft een hoogte van 204 cm, is 140 cm breed en heeft een lengte van 83 cm.

Deze TecTake Nelly Krabpaal 204 cm is gemaakt van Sisal. Perfect materiaal voor het scherpen van de nagels van jouw kat. 

De TecTake Nelly Krabpaal 204 cm is leverbaar in het Grijs. Bekijk of er meerdere kleuren beschikbaar zijn door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

Als je een kitten hebt wil je natuurlijk weten of de krabpaal ook geschikt is voor jou kitten. Deze TecTake Nelly Krabpaal 204 cm is geschikt voor kittens: Ja. 

Bekijk nog meer krabmeubelen