1. speelgoed
  2. Adori Krabplank Sisal Beige

Adori Krabplank Sisal Beige

5/5

Is jouw lieve katje ook alles voor jou en wil je hem of haar het beste leven geven? Dan kan een krabpaal in huis echt niet ontbreken. Een plek om te spelen, om te rennen en natuurlijk een plek om de nagels te scherpen. Wel zo fijn als ze dit niet doen aan je bank of gordijnen. Bekijk deze Adori Krabplank Sisal Beige en ontdek alle specificaties. 

Specificaties Adori Krabplank Sisal Beige

Aantal niveaus

Afmetingen

60 cm lengte, 11 cm breedte en 60 cm hoogte

Kleur

Creme

Materiaal

Sisal

Geschikt voor kittens

Omschrijving van de Adori Krabplank Sisal Beige

De Adori Krabplank Sisal Beige is de perfecte toevoeging aan het leven van jouw geliefde kat. Deze krabpaal biedt jouw harige vriendje een stevige en duurzame sisal krabplank om zich helemaal op uit te leven. Het beige ontwerp past naadloos in elk interieur en voegt een vleugje elegantie toe aan je huis. Deze krabplank is gemaakt van hoogwaardig sisal, een natuurlijk materiaal dat bekend staat om zijn stevigheid en duurzaamheid. Jouw kat kan naar hartenlust krabben en klauwen op deze plank, zonder dat je je zorgen hoeft te maken over beschadigingen aan je meubels. Het ruwe oppervlak van het sisal zorgt ervoor dat de nagels van je kat worden verzorgd en geslepen, waardoor ze gezond en scherp blijven. De Adori Krabplank Sisal Beige is niet alleen functioneel, maar ook stijlvol. Het neutrale beige ontwerp past moeiteloos in elke kamer en voegt een vleugje klasse toe aan je interieur. Plaats de krabplank in de buurt van de favoriete rustplek van je kat, zodat hij zich helemaal kan uitleven en ontspannen. Geef je kat de perfecte plek om te krabben en voorkom ongewenst gedrag, terwijl je tegelijkertijd je interieur een upgrade geeft met deze prachtige krabplank.

Veelgestelde vragen over de Adori Krabplank Sisal Beige

De Adori Krabplank Sisal Beige heeft niveaus. Als dat voldoende is voor jouw kat dan is dit een goeie aankoop.

Deze Adori Krabplank Sisal Beige heeft een hoogte van 60 cm, is 11 cm breed en heeft een lengte van 60 cm.

Deze Adori Krabplank Sisal Beige is gemaakt van Sisal. Perfect materiaal voor het scherpen van de nagels van jouw kat. 

De Adori Krabplank Sisal Beige is leverbaar in het Creme. Bekijk of er meerdere kleuren beschikbaar zijn door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

Als je een kitten hebt wil je natuurlijk weten of de krabpaal ook geschikt is voor jou kitten. Deze Adori Krabplank Sisal Beige is geschikt voor kittens: . 

Bekijk nog meer krabmeubelen