1. speelgoed
  2. MIDA® Krabpaal met 2 Huisjes Krabpaal Voor Katten Meerdere Niveaus Lichtgrijs

MIDA® Krabpaal met 2 Huisjes Krabpaal Voor Katten Meerdere Niveaus Lichtgrijs

5/5

Is jouw lieve katje ook alles voor jou en wil je hem of haar het beste leven geven? Dan kan een krabpaal in huis echt niet ontbreken. Een plek om te spelen, om te rennen en natuurlijk een plek om de nagels te scherpen. Wel zo fijn als ze dit niet doen aan je bank of gordijnen. Bekijk deze MIDA® Krabpaal met 2 Huisjes Krabpaal Voor Katten Meerdere Niveaus Lichtgrijs en ontdek alle specificaties. 

Specificaties MIDA® Krabpaal met 2 Huisjes Krabpaal Voor Katten Meerdere Niveaus Lichtgrijs

Aantal niveaus

2

Afmetingen

34 cm lengte, 54 cm breedte en 67 cm hoogte

Kleur

Grijs

Materiaal

Pluche | Sisal

Geschikt voor kittens

Ja

Omschrijving van de MIDA® Krabpaal met 2 Huisjes Krabpaal Voor Katten Meerdere Niveaus Lichtgrijs

De MIDA® Krabpaal met 2 Huisjes is de perfecte aanvulling op het speelparadijs van jouw geliefde kat. Deze krabpaal is vervaardigd uit hoogwaardig materiaal dat niet alleen praktisch is, maar ook lang meegaat. Met zijn lichtgrijze kleur voegt deze krabpaal een vleugje stijl toe aan elk interieur. Deze krabpaal biedt jouw kat meerdere niveaus om te verkennen en te ontspannen. Met twee huisjes waarin jouw kat zich kan terugtrekken voor een dutje of om even tot rust te komen, zal jouw harige vriend zich nooit vervelen. De stevige palen van de krabpaal zijn perfect voor het scherpen van de nagels en het bevorderen van een gezonde klauwverzorging. Naast zijn functionaliteit en duurzaamheid heeft de MIDA® Krabpaal met 2 Huisjes ook oog voor detail. Het lichtgrijze design past moeiteloos bij elk interieur en de krabpaal is voorzien van speelse elementen zoals een hangend speeltje om het jachtinstinct van jouw kat te stimuleren. Laat jouw kat genieten van urenlang speelplezier en geef hem de krabpaal die zowel comfort als stijl biedt.

Veelgestelde vragen over de MIDA® Krabpaal met 2 Huisjes Krabpaal Voor Katten Meerdere Niveaus Lichtgrijs

De MIDA® Krabpaal met 2 Huisjes Krabpaal Voor Katten Meerdere Niveaus Lichtgrijs heeft 2 niveaus. Als dat voldoende is voor jouw kat dan is dit een goeie aankoop.

Deze MIDA® Krabpaal met 2 Huisjes Krabpaal Voor Katten Meerdere Niveaus Lichtgrijs heeft een hoogte van 67 cm, is 54 cm breed en heeft een lengte van 34 cm.

Deze MIDA® Krabpaal met 2 Huisjes Krabpaal Voor Katten Meerdere Niveaus Lichtgrijs is gemaakt van Pluche | Sisal. Perfect materiaal voor het scherpen van de nagels van jouw kat. 

De MIDA® Krabpaal met 2 Huisjes Krabpaal Voor Katten Meerdere Niveaus Lichtgrijs is leverbaar in het Grijs. Bekijk of er meerdere kleuren beschikbaar zijn door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

Als je een kitten hebt wil je natuurlijk weten of de krabpaal ook geschikt is voor jou kitten. Deze MIDA® Krabpaal met 2 Huisjes Krabpaal Voor Katten Meerdere Niveaus Lichtgrijs is geschikt voor kittens: Ja. 

Bekijk nog meer krabmeubelen