1. speelgoed
  2. Azuru 2-in-1 Kattenboom met Krabpaal en Kattenbak Krabpaal voor Kleine en Grote Katten

Azuru 2-in-1 Kattenboom met Krabpaal en Kattenbak Krabpaal voor Kleine en Grote Katten

5/5

Is jouw lieve katje ook alles voor jou en wil je hem of haar het beste leven geven? Dan kan een krabpaal in huis echt niet ontbreken. Een plek om te spelen, om te rennen en natuurlijk een plek om de nagels te scherpen. Wel zo fijn als ze dit niet doen aan je bank of gordijnen. Bekijk deze Azuru 2-in-1 Kattenboom met Krabpaal en Kattenbak Krabpaal voor Kleine en Grote Katten en ontdek alle specificaties. 

Specificaties Azuru 2-in-1 Kattenboom met Krabpaal en Kattenbak Krabpaal voor Kleine en Grote Katten

Aantal niveaus

3

Afmetingen

57.50 cm lengte, 50 cm breedte en 140 cm hoogte

Kleur

Wit

Materiaal

Hout | Pluche | Sisal

Geschikt voor kittens

Ja

Omschrijving van de Azuru 2-in-1 Kattenboom met Krabpaal en Kattenbak Krabpaal voor Kleine en Grote Katten

Geef jouw geliefde kat een luxe speel- en rustplek met de Azuru 2-in-1 Kattenboom met Krabpaal en Kattenbak! Deze kattenboom biedt niet alleen eindeloos speelplezier, maar ook een comfortabele slaapplaats en een discrete kattenbak. Met zijn unieke design en hoogwaardige materialen is deze kattenboom geschikt voor zowel kleine als grote katten. De 2-in-1 kattenboom is uitgerust met 3 afneembare pluche balstokken, perfect om de jachtinstincten van jouw kat te stimuleren. Daarnaast zijn er sisalpalen aanwezig waar jouw kat naar hartenlust aan kan krabben, waardoor jouw meubels gespaard blijven. Het gewatteerde frame zorgt voor extra comfort en de kattengrot biedt een veilige en knusse slaapplek. Bovenop de kattenboom bevindt zich een pluizig liggedeelte waar jouw kat heerlijk kan relaxen en alles in de gaten kan houden. De kattenboom is gemaakt van hoogwaardige spaanplaat en sisal, waardoor hij zeer stabiel en duurzaam is. Hij is volledig slijtvast en krasbestendig, zodat jouw kat er jarenlang plezier van kan hebben. Daarnaast is de kattenboom voorzien van een handige kattenbak, waar jouw kat zich veilig kan terugtrekken om zijn behoefte te doen. Dankzij het geïntegreerde filtersysteem worden nare geurtjes effectief tegengehouden en blijft jouw huis fris en schoon.

Veelgestelde vragen over de Azuru 2-in-1 Kattenboom met Krabpaal en Kattenbak Krabpaal voor Kleine en Grote Katten

De Azuru 2-in-1 Kattenboom met Krabpaal en Kattenbak Krabpaal voor Kleine en Grote Katten heeft 3 niveaus. Als dat voldoende is voor jouw kat dan is dit een goeie aankoop.

Deze Azuru 2-in-1 Kattenboom met Krabpaal en Kattenbak Krabpaal voor Kleine en Grote Katten heeft een hoogte van 140 cm, is 50 cm breed en heeft een lengte van 57.50 cm.

Deze Azuru 2-in-1 Kattenboom met Krabpaal en Kattenbak Krabpaal voor Kleine en Grote Katten is gemaakt van Hout | Pluche | Sisal. Perfect materiaal voor het scherpen van de nagels van jouw kat. 

De Azuru 2-in-1 Kattenboom met Krabpaal en Kattenbak Krabpaal voor Kleine en Grote Katten is leverbaar in het Wit. Bekijk of er meerdere kleuren beschikbaar zijn door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

Als je een kitten hebt wil je natuurlijk weten of de krabpaal ook geschikt is voor jou kitten. Deze Azuru 2-in-1 Kattenboom met Krabpaal en Kattenbak Krabpaal voor Kleine en Grote Katten is geschikt voor kittens: Ja. 

Bekijk nog meer krabmeubelen