Adori Krabpaal Luna - 70 x 60 x 178 cm

5/5

Is jouw lieve katje ook alles voor jou en wil je hem of haar het beste leven geven? Dan kan een krabpaal in huis echt niet ontbreken. Een plek om te spelen, om te rennen en natuurlijk een plek om de nagels te scherpen. Wel zo fijn als ze dit niet doen aan je bank of gordijnen. Bekijk deze Adori Krabpaal Luna - 70 x 60 x 178 cm en ontdek alle specificaties. 

Specificaties Adori Krabpaal Luna - 70 x 60 x 178 cm

Aantal niveaus

7

Afmetingen

70 cm lengte, 60 cm breedte en 178 cm hoogte

Kleur

Grijs

Materiaal

Pluche

Geschikt voor kittens

Ja

Omschrijving van de Adori Krabpaal Luna - 70 x 60 x 178 cm

De Adori Krabpaal Luna is de perfecte krabpaal voor jouw geliefde kat(ten). Met een afmeting van 70 x 60 x 178 cm biedt deze krabpaal voldoende ruimte voor jouw kat om naar hartenlust te krabben, klimmen en spelen. Naast het bevredigen van de natuurlijke krabbehoefte van je kat, biedt de Krabpaal Luna ook een comfortabele slaap- en rustplek. De krabpaal is voorzien van meerdere ligplateaus en een gezellig kattenhuisje waar je kat heerlijk kan ontspannen. De zachte pluche bekleding zorgt voor ultiem comfort en nodigt je kat uit om lekker te gaan liggen en te genieten van een welverdiend dutje. De Adori Krabpaal Luna is niet alleen functioneel, maar ook een stijlvolle toevoeging aan je interieur. De neutrale kleuren passen in ieder huis en de stevige constructie zorgt ervoor dat de krabpaal stabiel blijft, zelfs tijdens het meest energieke krab- en speelgedrag van je kat(ten). Geef je kat het plezier en de ontspanning die het verdient met de Adori Krabpaal Luna.

Veelgestelde vragen over de Adori Krabpaal Luna - 70 x 60 x 178 cm

De Adori Krabpaal Luna - 70 x 60 x 178 cm heeft 7 niveaus. Als dat voldoende is voor jouw kat dan is dit een goeie aankoop.

Deze Adori Krabpaal Luna - 70 x 60 x 178 cm heeft een hoogte van 178 cm, is 60 cm breed en heeft een lengte van 70 cm.

Deze Adori Krabpaal Luna - 70 x 60 x 178 cm is gemaakt van Pluche. Perfect materiaal voor het scherpen van de nagels van jouw kat. 

De Adori Krabpaal Luna - 70 x 60 x 178 cm is leverbaar in het Grijs. Bekijk of er meerdere kleuren beschikbaar zijn door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

Als je een kitten hebt wil je natuurlijk weten of de krabpaal ook geschikt is voor jou kitten. Deze Adori Krabpaal Luna - 70 x 60 x 178 cm is geschikt voor kittens: Ja. 

Bekijk nog meer krabmeubelen