1. speelgoed
  2. Petrebels Maine Coon 200 krabpaal Pepper 200 KG- Meerdere katten

Petrebels Maine Coon 200 krabpaal Pepper 200 KG- Meerdere katten

5/5

Is jouw lieve katje ook alles voor jou en wil je hem of haar het beste leven geven? Dan kan een krabpaal in huis echt niet ontbreken. Een plek om te spelen, om te rennen en natuurlijk een plek om de nagels te scherpen. Wel zo fijn als ze dit niet doen aan je bank of gordijnen. Bekijk deze Petrebels Maine Coon 200 krabpaal Pepper 200 KG- Meerdere katten en ontdek alle specificaties. 

Specificaties Petrebels Maine Coon 200 krabpaal Pepper 200 KG- Meerdere katten

Aantal niveaus

8

Afmetingen

255 cm lengte, 100 cm breedte en 200 cm hoogte

Kleur

Grijs

Materiaal

Hout

Geschikt voor kittens

Ja

Omschrijving van de Petrebels Maine Coon 200 krabpaal Pepper 200 KG- Meerdere katten

Onze krabpaal Maine Coon 200 is niet alleen groot, maar ook luxe afgewerkt en prachtig ontworpen. Met dit indrukwekkende meubelstuk van maar liefst 200 kilogram zal je jouw rebelse huisdier extreem gelukkig maken, omdat er genoeg ruimte is voor al jouw katten. Of ze nu groot, klein, een kitten, senior zijn of behoren tot een groot kattenras, elke kat zal zich als op vakantie voelen. Ze kunnen naar hartenlust klimmen, krabben en het huis in de gaten houden vanaf de extra grote loungemanden bovenin. En als ze behoefte hebben aan een schoonheidsslaapje, kunnen ze zich terugtrekken in een van de kattenhuisjes of hangmatten. Naast de ruime en comfortabele speelmogelijkheden, biedt deze krabpaal ook een stijlvolle toevoeging aan je interieur. De zware constructie zorgt voor stabiliteit en duurzaamheid, zodat je lang plezier zult hebben van dit kattenparadijs. De krabpaal is voorzien van hoogwaardig sisal touw dat perfect is voor het scherpen van de nagels van je kat. Bovendien zijn de kattenhuisjes en hangmatten bekleed met zacht pluche stof, waardoor je kat zich helemaal kan ontspannen. Kortom, de Petrebels Maine Coon 200 krabpaal Pepper 200 KG is de ultieme speel- en rustplek voor meerdere katten, waar ze zich helemaal kunnen uitleven en tegelijkertijd kunnen genieten van.

Veelgestelde vragen over de Petrebels Maine Coon 200 krabpaal Pepper 200 KG- Meerdere katten

De Petrebels Maine Coon 200 krabpaal Pepper 200 KG- Meerdere katten heeft 8 niveaus. Als dat voldoende is voor jouw kat dan is dit een goeie aankoop.

Deze Petrebels Maine Coon 200 krabpaal Pepper 200 KG- Meerdere katten heeft een hoogte van 200 cm, is 100 cm breed en heeft een lengte van 255 cm.

Deze Petrebels Maine Coon 200 krabpaal Pepper 200 KG- Meerdere katten is gemaakt van Hout. Perfect materiaal voor het scherpen van de nagels van jouw kat. 

De Petrebels Maine Coon 200 krabpaal Pepper 200 KG- Meerdere katten is leverbaar in het Grijs. Bekijk of er meerdere kleuren beschikbaar zijn door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

Als je een kitten hebt wil je natuurlijk weten of de krabpaal ook geschikt is voor jou kitten. Deze Petrebels Maine Coon 200 krabpaal Pepper 200 KG- Meerdere katten is geschikt voor kittens: Ja. 

Bekijk nog meer krabmeubelen