1. speelgoed
  2. Designed by Lotte Krabmeubel Hout Ziza 60 x 45 x 100 cm

Designed by Lotte Krabmeubel Hout Ziza 60 x 45 x 100 cm

5/5

Is jouw lieve katje ook alles voor jou en wil je hem of haar het beste leven geven? Dan kan een krabpaal in huis echt niet ontbreken. Een plek om te spelen, om te rennen en natuurlijk een plek om de nagels te scherpen. Wel zo fijn als ze dit niet doen aan je bank of gordijnen. Bekijk deze Designed by Lotte Krabmeubel Hout Ziza 60 x 45 x 100 cm en ontdek alle specificaties. 

Specificaties Designed by Lotte Krabmeubel Hout Ziza 60 x 45 x 100 cm

Aantal niveaus

3

Afmetingen

60 cm lengte, 45 cm breedte en 100 cm hoogte

Kleur

Grijs

Materiaal

Hout

Geschikt voor kittens

Nee

Omschrijving van de Designed by Lotte Krabmeubel Hout Ziza 60 x 45 x 100 cm

Een kat heeft meerdere krabplekken nodig in huis, daar kan de Designed by Lotte Ziza er een van zijn. Deze stijlvolle krabpaal is speciaal ontworpen door Lotte en gemaakt van hoogwaardig natuurlijk hout. De unieke combinatie van hout en zachte pluche stof maakt deze krabpaal een eyecatcher in elk interieur. De Ziza krabpaal biedt niet alleen een plek om te krabben, maar ook vier comfortabele ligplekken voor je kat om heerlijk te ontspannen. De ligplekken zijn gevuld met zacht materiaal, waardoor je kat zich helemaal kan nestelen. Bovendien kunnen de hoezen van de ligplekken worden verwijderd en gewassen in de wasmachine op 30 graden. Zo blijft de krabpaal altijd fris en hygiënisch. Om ervoor te zorgen dat de krabpaal stevig op zijn plek blijft staan, zijn er dopjes onder de bodemplaat geplaatst. Hierdoor kan de krabpaal niet gemakkelijk verschuiven, zelfs niet als je kat er vol enthousiasme aan krabt. De Ziza krabpaal is uitgevoerd in een trendy grijze kleur die moeiteloos past bij elk interieur. Houd er rekening mee dat omdat de krabpalen zijn gemaakt van natuurlijk hout, elke krabboom uniek is en iets kan afwijken van de afbeelding. Geef je kat de krabplek waar hij van droomt met de Designed by Lotte Ziza krabpaal. Deze unieke combinatie van stijl en.

Veelgestelde vragen over de Designed by Lotte Krabmeubel Hout Ziza 60 x 45 x 100 cm

De Designed by Lotte Krabmeubel Hout Ziza 60 x 45 x 100 cm heeft 3 niveaus. Als dat voldoende is voor jouw kat dan is dit een goeie aankoop.

Deze Designed by Lotte Krabmeubel Hout Ziza 60 x 45 x 100 cm heeft een hoogte van 100 cm, is 45 cm breed en heeft een lengte van 60 cm.

Deze Designed by Lotte Krabmeubel Hout Ziza 60 x 45 x 100 cm is gemaakt van Hout. Perfect materiaal voor het scherpen van de nagels van jouw kat. 

De Designed by Lotte Krabmeubel Hout Ziza 60 x 45 x 100 cm is leverbaar in het Grijs. Bekijk of er meerdere kleuren beschikbaar zijn door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

Als je een kitten hebt wil je natuurlijk weten of de krabpaal ook geschikt is voor jou kitten. Deze Designed by Lotte Krabmeubel Hout Ziza 60 x 45 x 100 cm is geschikt voor kittens: Nee. 

Bekijk nog meer krabmeubelen