1. speelgoed
  2. Designed by Lotte Elora Krabpaal 50x50x100 cm

Designed by Lotte Elora Krabpaal 50x50x100 cm

5/5

Is jouw lieve katje ook alles voor jou en wil je hem of haar het beste leven geven? Dan kan een krabpaal in huis echt niet ontbreken. Een plek om te spelen, om te rennen en natuurlijk een plek om de nagels te scherpen. Wel zo fijn als ze dit niet doen aan je bank of gordijnen. Bekijk deze Designed by Lotte Elora Krabpaal 50x50x100 cm en ontdek alle specificaties. 

Specificaties Designed by Lotte Elora Krabpaal 50x50x100 cm

Aantal niveaus

3

Afmetingen

50 cm lengte, 50 cm breedte en 100 cm hoogte

Kleur

Bruin

Materiaal

Hout

Geschikt voor kittens

Ja

Omschrijving van de Designed by Lotte Elora Krabpaal 50x50x100 cm

Ben je op zoek naar iets bijzonders voor je kat en wil je geen standaard krabpaal? Dan is de Designed by Lotte Elora Krabpaal perfect voor jou. Dit unieke meubelstuk volgt de laatste trend van het gebruik van natuurlijke materialen. Hierdoor is elke stam van de krabpaal uniek (het product kan dus iets afwijken van de afbeelding). Deze prachtige houten krabpaal heeft twee plateaus waar jouw kat alles in de gaten kan houden of lekker kan uitrusten. De plateaus zijn voorzien van een kussentje met een rits, zodat je gemakkelijk de vulling uit de kussens kunt halen en de kussenhoes op 30 graden in de wasmachine kunt wassen. Daarnaast is er ook een speeltouw aanwezig om aan de speelbehoefte van je kat te voldoen. Met deze krabpaal haal je niet alleen een geweldige plek voor je kat in huis, maar ook een echte blikvanger die zeker een toevoeging is aan je interieur. - Gemaakt van hout - 2 ligplekken - Afmeting: 50x50x100 cm. De Designed by Lotte Elora Krabpaal is niet zomaar een krabpaal, maar een stijlvol meubelstuk dat perfect past in elk interieur. De krabpaal is gemaakt van hoogwaardig hout, waardoor hij niet alleen stevig is, maar ook een natuurlijke uitstraling heeft. Elke stam van de krabpaal is uniek, waardoor jouw kat een echt exclusief plekje heeft om te krabben en.

Veelgestelde vragen over de Designed by Lotte Elora Krabpaal 50x50x100 cm

De Designed by Lotte Elora Krabpaal 50x50x100 cm heeft 3 niveaus. Als dat voldoende is voor jouw kat dan is dit een goeie aankoop.

Deze Designed by Lotte Elora Krabpaal 50x50x100 cm heeft een hoogte van 100 cm, is 50 cm breed en heeft een lengte van 50 cm.

Deze Designed by Lotte Elora Krabpaal 50x50x100 cm is gemaakt van Hout. Perfect materiaal voor het scherpen van de nagels van jouw kat. 

De Designed by Lotte Elora Krabpaal 50x50x100 cm is leverbaar in het Bruin. Bekijk of er meerdere kleuren beschikbaar zijn door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

Als je een kitten hebt wil je natuurlijk weten of de krabpaal ook geschikt is voor jou kitten. Deze Designed by Lotte Elora Krabpaal 50x50x100 cm is geschikt voor kittens: Ja. 

Bekijk nog meer krabmeubelen