1. speelgoed
  2. YAR Kitty Deluxe- Luxe Stevige Katten Krabpaal Voor Katten -Grote Krab Paal Klimpaal Stevig Krabmeubel Met Hangmat Mand

YAR Kitty Deluxe- Luxe Stevige Katten Krabpaal Voor Katten -Grote Krab Paal Klimpaal Stevig Krabmeubel Met Hangmat Mand

5/5

Is jouw lieve katje ook alles voor jou en wil je hem of haar het beste leven geven? Dan kan een krabpaal in huis echt niet ontbreken. Een plek om te spelen, om te rennen en natuurlijk een plek om de nagels te scherpen. Wel zo fijn als ze dit niet doen aan je bank of gordijnen. Bekijk deze YAR Kitty Deluxe- Luxe Stevige Katten Krabpaal Voor Katten -Grote Krab Paal Klimpaal Stevig Krabmeubel Met Hangmat Mand en ontdek alle specificaties. 

Specificaties YAR Kitty Deluxe- Luxe Stevige Katten Krabpaal Voor Katten -Grote Krab Paal Klimpaal Stevig Krabmeubel Met Hangmat Mand

Aantal niveaus

5

Afmetingen

185 cm lengte, 70 cm breedte en 185 cm hoogte

Kleur

Grijs

Materiaal

Hout

Geschikt voor kittens

Ja

Omschrijving van de YAR Kitty Deluxe- Luxe Stevige Katten Krabpaal Voor Katten -Grote Krab Paal Klimpaal Stevig Krabmeubel Met Hangmat Mand

De Yar Kitty Deluxe is niet zomaar een krabpaal, het is een luxe en stevige kattenkrabpaal die speciaal is ontworpen om aan alle behoeften van je geliefde kat te voldoen. Met zijn indrukwekkende hoogte van 185 cm biedt deze krabpaal een waar speelparadijs voor je kat. De Yar Kitty Deluxe beschikt over meerdere niveaus en platforms waar je kat naar hartenlust kan klimmen en spelen. Het stevige ontwerp zorgt ervoor dat de krabpaal stabiel blijft, zelfs als je kat wild aan het spelen is. Bovendien is de krabpaal uitgerust met een comfortabele hangmat en een zachte mand waar je kat heerlijk kan ontspannen en dutjes kan doen. Deze krabpaal is niet alleen functioneel, maar ook stijlvol. Het moderne ontwerp past perfect in elk interieur en zal een echte eyecatcher zijn. Daarnaast is de Yar Kitty Deluxe gemaakt van hoogwaardige materialen die duurzaam en slijtvast zijn, zodat je kat er lang plezier van zal hebben. Geef je kat de ultieme speel- en relaxervaring met de Yar Kitty Deluxe!

Veelgestelde vragen over de YAR Kitty Deluxe- Luxe Stevige Katten Krabpaal Voor Katten -Grote Krab Paal Klimpaal Stevig Krabmeubel Met Hangmat Mand

De YAR Kitty Deluxe- Luxe Stevige Katten Krabpaal Voor Katten -Grote Krab Paal Klimpaal Stevig Krabmeubel Met Hangmat Mand heeft 5 niveaus. Als dat voldoende is voor jouw kat dan is dit een goeie aankoop.

Deze YAR Kitty Deluxe- Luxe Stevige Katten Krabpaal Voor Katten -Grote Krab Paal Klimpaal Stevig Krabmeubel Met Hangmat Mand heeft een hoogte van 185 cm, is 70 cm breed en heeft een lengte van 185 cm.

Deze YAR Kitty Deluxe- Luxe Stevige Katten Krabpaal Voor Katten -Grote Krab Paal Klimpaal Stevig Krabmeubel Met Hangmat Mand is gemaakt van Hout. Perfect materiaal voor het scherpen van de nagels van jouw kat. 

De YAR Kitty Deluxe- Luxe Stevige Katten Krabpaal Voor Katten -Grote Krab Paal Klimpaal Stevig Krabmeubel Met Hangmat Mand is leverbaar in het Grijs. Bekijk of er meerdere kleuren beschikbaar zijn door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

Als je een kitten hebt wil je natuurlijk weten of de krabpaal ook geschikt is voor jou kitten. Deze YAR Kitty Deluxe- Luxe Stevige Katten Krabpaal Voor Katten -Grote Krab Paal Klimpaal Stevig Krabmeubel Met Hangmat Mand is geschikt voor kittens: Ja. 

Bekijk nog meer krabmeubelen