1. speelgoed
  2. Navaris katten krabplank met veer Krabmat voor katten inclusief speeltje 44 x 25 x 4 cm Uitneembaar krabkarton

Navaris katten krabplank met veer Krabmat voor katten inclusief speeltje 44 x 25 x 4 cm Uitneembaar krabkarton

5/5

Is jouw lieve katje ook alles voor jou en wil je hem of haar het beste leven geven? Dan kan een krabpaal in huis echt niet ontbreken. Een plek om te spelen, om te rennen en natuurlijk een plek om de nagels te scherpen. Wel zo fijn als ze dit niet doen aan je bank of gordijnen. Bekijk deze Navaris katten krabplank met veer Krabmat voor katten inclusief speeltje 44 x 25 x 4 cm Uitneembaar krabkarton en ontdek alle specificaties. 

Specificaties Navaris katten krabplank met veer Krabmat voor katten inclusief speeltje 44 x 25 x 4 cm Uitneembaar krabkarton

Aantal niveaus

Afmetingen

44 cm lengte, 25 cm breedte en 4 cm hoogte

Kleur

Bruin

Materiaal

Kunststof | Karton

Geschikt voor kittens

Omschrijving van de Navaris katten krabplank met veer Krabmat voor katten inclusief speeltje 44 x 25 x 4 cm Uitneembaar krabkarton

MIAUW: Verwen je kat met plezier met deze katten krabplank van Navaris. Deze krabplank bestaat uit een stevig houten frame van bamboe, met een afmeting van 44 x 25 x 4 cm, en een uitneembare krabmat van karton. Hierdoor kan je kat naar hartenlust krabben en spelen, terwijl je meubels gespaard blijven. 3 IN 1: Naast het bevredigen van de krabbehoefte van je kat, helpt deze krabplank ook om de nagels gezond te houden. Bovendien biedt het speelse kattenspeeltje aan een veer aan het uiteinde van de plank extra vermaak. En dankzij het brede kartonnen oppervlak kan je kat ook comfortabel een dutje doen. DETAILS: Het bamboe frame geeft de krabplank een stijlvolle en unieke uitstraling. Om ervoor te zorgen dat de plank op zijn plaats blijft staan, zijn er antislipvoetjes aan de onderkant bevestigd. Bovenaan de plank is er een veer bevestigd als extra speeltje voor je kat. Als het krabkarton versleten is, kan het gemakkelijk worden vervangen, waardoor de plank lang meegaat. GOED VOOR JE KAT: Krabben is niet alleen leuk voor je kat, maar ook belangrijk voor zijn gezondheid en welzijn. Door te krabben kunnen katten hun energie kwijt, worden ze rustiger en voelen ze zich beter in hun vel. Bovendien helpt krabben katten om hun nagels scho.

Veelgestelde vragen over de Navaris katten krabplank met veer Krabmat voor katten inclusief speeltje 44 x 25 x 4 cm Uitneembaar krabkarton

De Navaris katten krabplank met veer Krabmat voor katten inclusief speeltje 44 x 25 x 4 cm Uitneembaar krabkarton heeft niveaus. Als dat voldoende is voor jouw kat dan is dit een goeie aankoop.

Deze Navaris katten krabplank met veer Krabmat voor katten inclusief speeltje 44 x 25 x 4 cm Uitneembaar krabkarton heeft een hoogte van 4 cm, is 25 cm breed en heeft een lengte van 44 cm.

Deze Navaris katten krabplank met veer Krabmat voor katten inclusief speeltje 44 x 25 x 4 cm Uitneembaar krabkarton is gemaakt van Kunststof | Karton. Perfect materiaal voor het scherpen van de nagels van jouw kat. 

De Navaris katten krabplank met veer Krabmat voor katten inclusief speeltje 44 x 25 x 4 cm Uitneembaar krabkarton is leverbaar in het Bruin. Bekijk of er meerdere kleuren beschikbaar zijn door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

Als je een kitten hebt wil je natuurlijk weten of de krabpaal ook geschikt is voor jou kitten. Deze Navaris katten krabplank met veer Krabmat voor katten inclusief speeltje 44 x 25 x 4 cm Uitneembaar krabkarton is geschikt voor kittens: . 

Bekijk nog meer krabmeubelen