1. speelgoed
  2. Plankjes voor de kat kattenplankjes muurplankjes klimmuur kat katten klimmuur loopplankjes kat kattenmuur katten

Plankjes voor de kat kattenplankjes muurplankjes klimmuur kat katten klimmuur loopplankjes kat kattenmuur katten

5/5

Is jouw lieve katje ook alles voor jou en wil je hem of haar het beste leven geven? Dan kan een krabpaal in huis echt niet ontbreken. Een plek om te spelen, om te rennen en natuurlijk een plek om de nagels te scherpen. Wel zo fijn als ze dit niet doen aan je bank of gordijnen. Bekijk deze Plankjes voor de kat kattenplankjes muurplankjes klimmuur kat katten klimmuur loopplankjes kat kattenmuur katten en ontdek alle specificaties. 

Specificaties Plankjes voor de kat kattenplankjes muurplankjes klimmuur kat katten klimmuur loopplankjes kat kattenmuur katten

Aantal niveaus

5

Afmetingen

300 cm lengte, 300 cm breedte en 100 cm hoogte

Kleur

Bruin

Materiaal

Hout

Geschikt voor kittens

Ja

Omschrijving van de Plankjes voor de kat kattenplankjes muurplankjes klimmuur kat katten klimmuur loopplankjes kat kattenmuur katten

Deze set van plankjes voor de kat is de perfecte aanvulling op elke kattenliefhebber's huis. Met deze muurplankjes kunnen katten hun natuurlijke instinct om te klimmen en te verkennen vervullen, terwijl ze ook een comfortabele rustplaats hebben. Deze kattenplankjes zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal dat duurzaamheid en stabiliteit garandeert. Ze zijn ontworpen om stevig aan de muur te worden bevestigd, zodat uw kat veilig kan klimmen en spelen. De set bevat verschillende klimmuur elementen, zoals loopplankjes en een kattenhuisje. Wat deze set extra speciaal maakt, is dat de ingang van het huisje aan de rechterkant is geplaatst. Dit zorgt voor een unieke en interessante speelervaring voor uw kat. Het huisje biedt een veilige en knusse plek waar uw kat zich kan terugtrekken en ontspannen. Geef uw kat de mogelijkheid om zijn natuurlijke behoeften uit te oefenen en creëer tegelijkertijd een stijlvolle en speelse omgeving in uw huis. Met deze muurplankjes voor katten kunt u uw huis omtoveren tot een waar kattenparadijs.

Veelgestelde vragen over de Plankjes voor de kat kattenplankjes muurplankjes klimmuur kat katten klimmuur loopplankjes kat kattenmuur katten

De Plankjes voor de kat kattenplankjes muurplankjes klimmuur kat katten klimmuur loopplankjes kat kattenmuur katten heeft 5 niveaus. Als dat voldoende is voor jouw kat dan is dit een goeie aankoop.

Deze Plankjes voor de kat kattenplankjes muurplankjes klimmuur kat katten klimmuur loopplankjes kat kattenmuur katten heeft een hoogte van 100 cm, is 300 cm breed en heeft een lengte van 300 cm.

Deze Plankjes voor de kat kattenplankjes muurplankjes klimmuur kat katten klimmuur loopplankjes kat kattenmuur katten is gemaakt van Hout. Perfect materiaal voor het scherpen van de nagels van jouw kat. 

De Plankjes voor de kat kattenplankjes muurplankjes klimmuur kat katten klimmuur loopplankjes kat kattenmuur katten is leverbaar in het Bruin. Bekijk of er meerdere kleuren beschikbaar zijn door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

Als je een kitten hebt wil je natuurlijk weten of de krabpaal ook geschikt is voor jou kitten. Deze Plankjes voor de kat kattenplankjes muurplankjes klimmuur kat katten klimmuur loopplankjes kat kattenmuur katten is geschikt voor kittens: Ja. 

Bekijk nog meer krabmeubelen