1. speelgoed
  2. Krab/klimmeubel 2 gaats 75cm taup/b

Krab/klimmeubel 2 gaats 75cm taup/b

5/5

Is jouw lieve katje ook alles voor jou en wil je hem of haar het beste leven geven? Dan kan een krabpaal in huis echt niet ontbreken. Een plek om te spelen, om te rennen en natuurlijk een plek om de nagels te scherpen. Wel zo fijn als ze dit niet doen aan je bank of gordijnen. Bekijk deze Krab/klimmeubel 2 gaats 75cm taup/b en ontdek alle specificaties. 

Specificaties Krab/klimmeubel 2 gaats 75cm taup/b

Aantal niveaus

Afmetingen

42 cm lengte, 42 cm breedte en 76 cm hoogte

Kleur

Grijs, Creme

Materiaal

Stof

Geschikt voor kittens

Omschrijving van de Krab/klimmeubel 2 gaats 75cm taup/b

Deze indrukwekkende krab/klimmeubel met 2 gaten biedt jouw kat een avontuurlijke speelervaring. Het stevige ontwerp zorgt ervoor dat de krabton lang meegaat, zelfs bij intensief gebruik. De twee gaten leiden naar gezellige slaapplaatsen, waar jouw kat zich kan terugtrekken en heerlijk kan ontspannen. Bovendien is er bovenop de krabton een zachte plek waar jouw kat comfortabel kan slapen op een pluche kussen. Dit zorgt voor een extra laagje luxe en comfort. De buitenkant van de ton is gedeeltelijk bedekt met sisalmatten, waardoor jouw kat zijn nagels kan scherpen en een gezonde krabbehoefte kan vervullen. Deze krab/klimmeubel is niet alleen functioneel, maar ook een prachtige toevoeging aan jouw interieur. De neutrale taupe kleur past perfect in elke kamer. Geef jouw kat de ultieme speel- en rustplek met dit stoere en robuuste krab/klimmeubel!

Veelgestelde vragen over de Krab/klimmeubel 2 gaats 75cm taup/b

De Krab/klimmeubel 2 gaats 75cm taup/b heeft niveaus. Als dat voldoende is voor jouw kat dan is dit een goeie aankoop.

Deze Krab/klimmeubel 2 gaats 75cm taup/b heeft een hoogte van 76 cm, is 42 cm breed en heeft een lengte van 42 cm.

Deze Krab/klimmeubel 2 gaats 75cm taup/b is gemaakt van Stof. Perfect materiaal voor het scherpen van de nagels van jouw kat. 

De Krab/klimmeubel 2 gaats 75cm taup/b is leverbaar in het Grijs, Creme. Bekijk of er meerdere kleuren beschikbaar zijn door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

Als je een kitten hebt wil je natuurlijk weten of de krabpaal ook geschikt is voor jou kitten. Deze Krab/klimmeubel 2 gaats 75cm taup/b is geschikt voor kittens: . 

Bekijk nog meer krabmeubelen