1. speelgoed
  2. PawHut Kattenboom speelboom met bal kattenkrabpaal krabboom katten D30-189-1

PawHut Kattenboom speelboom met bal kattenkrabpaal krabboom katten D30-189-1

5/5

Is jouw lieve katje ook alles voor jou en wil je hem of haar het beste leven geven? Dan kan een krabpaal in huis echt niet ontbreken. Een plek om te spelen, om te rennen en natuurlijk een plek om de nagels te scherpen. Wel zo fijn als ze dit niet doen aan je bank of gordijnen. Bekijk deze PawHut Kattenboom speelboom met bal kattenkrabpaal krabboom katten D30-189-1 en ontdek alle specificaties. 

Specificaties PawHut Kattenboom speelboom met bal kattenkrabpaal krabboom katten D30-189-1

Aantal niveaus

Afmetingen

lengte, breedte en 43 cm hoogte

Kleur

Materiaal

Pluche

Geschikt voor kittens

Omschrijving van de PawHut Kattenboom speelboom met bal kattenkrabpaal krabboom katten D30-189-1

Verwen je kat en bescherm je meubels met de PawHut Kattenboom speelboom met bal kattenkrabpaal krabboom katten D30-189-1. Deze krabpaal biedt je kat de perfecte bezigheid met een tunnel om doorheen te glijden, een U-vormig ligvlak, krabelementen en twee balletjes die aan een touwtje hangen. De krabpaal is ontworpen met de nadruk op duurzaamheid, met een stabiele houten constructie en sisalvezels die geschikt zijn om te krabben. De pluche elementen maken het ook nog eens gezellig en zorgen voor een comfortabel toevluchtsoord voor je kat. Deze krabpaal is het ideale cadeau voor je kat, of het nu zijn verjaardag is of niet. Het heeft een stabiele houten constructie en krasvaste sisalvezels die ervoor zorgen dat je kat naar hartenlust kan krabben. De pluche elementen maken de krabpaal nog comfortabeler en zorgen ervoor dat je kat zich thuis voelt. Bovendien beschermt een krabboom je meubels tegen de scherpe nagels van je kat. Het huiselijke en ruimtebesparende ontwerp maakt het een perfecte toevoeging aan elk interieur. De krabpaal is eenvoudig te monteren en heeft een bruine kleur die past bij elke stijl. De totale afmetingen van de krabpaal zijn 40 x 30 x 43 cm.

Veelgestelde vragen over de PawHut Kattenboom speelboom met bal kattenkrabpaal krabboom katten D30-189-1

De PawHut Kattenboom speelboom met bal kattenkrabpaal krabboom katten D30-189-1 heeft niveaus. Als dat voldoende is voor jouw kat dan is dit een goeie aankoop.

Deze PawHut Kattenboom speelboom met bal kattenkrabpaal krabboom katten D30-189-1 heeft een hoogte van 43 cm, is breed en heeft een lengte van .

Deze PawHut Kattenboom speelboom met bal kattenkrabpaal krabboom katten D30-189-1 is gemaakt van Pluche. Perfect materiaal voor het scherpen van de nagels van jouw kat. 

De PawHut Kattenboom speelboom met bal kattenkrabpaal krabboom katten D30-189-1 is leverbaar in het . Bekijk of er meerdere kleuren beschikbaar zijn door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

Als je een kitten hebt wil je natuurlijk weten of de krabpaal ook geschikt is voor jou kitten. Deze PawHut Kattenboom speelboom met bal kattenkrabpaal krabboom katten D30-189-1 is geschikt voor kittens: . 

Bekijk nog meer krabmeubelen