1. speelgoed
  2. Designed by Lotte Sinora Krabpaal 40x40x70 cm

Designed by Lotte Sinora Krabpaal 40x40x70 cm

5/5

Is jouw lieve katje ook alles voor jou en wil je hem of haar het beste leven geven? Dan kan een krabpaal in huis echt niet ontbreken. Een plek om te spelen, om te rennen en natuurlijk een plek om de nagels te scherpen. Wel zo fijn als ze dit niet doen aan je bank of gordijnen. Bekijk deze Designed by Lotte Sinora Krabpaal 40x40x70 cm en ontdek alle specificaties. 

Specificaties Designed by Lotte Sinora Krabpaal 40x40x70 cm

Aantal niveaus

0

Afmetingen

40 cm lengte, 40 cm breedte en 70 cm hoogte

Kleur

Beige

Materiaal

Hout

Geschikt voor kittens

Ja

Omschrijving van de Designed by Lotte Sinora Krabpaal 40x40x70 cm

Wil jij een krabpaal waar jouw kat dolgraag zijn nagels in wil zetten? Dan is de Designed by Lotte Sinora krabpaal de perfecte keuze voor jou. Met een afmeting van 40x40x70 cm biedt deze krabpaal voldoende ruimte voor jouw kat om te krabben, spelen en relaxen. De krabpaal is bedekt met duurzaam sisal, waardoor jouw kat zijn nagels optimaal kan scherpen zonder meubels of tapijt te beschadigen. Daarnaast is de Sinora krabpaal voorzien van drie gekleurde balletjes, die zorgen voor extra speelplezier. Jouw kat zal zich urenlang kunnen vermaken met het jagen en tikken van de balletjes. Naast het bieden van een plek om te krabben en spelen, draagt de Sinora krabpaal ook bij aan het welzijn van jouw kat. Door zijn natuurlijke krabbehoefte te vervullen, kan jouw kat zijn energie kwijt en stress verminderen. Zo zal jouw kat zich gelukkig en tevreden voelen, en zal hij meubels en tapijt met rust laten. Met de Designed by Lotte Sinora krabpaal geef je jouw kat de perfecte plek om te krabben, spelen en ontspannen. Het eigentijdse design en de stevige constructie maken deze krabpaal een echte blikvanger in jouw interieur. Bestel nu en geef jouw kat het cadeau waar hij dol op zal zijn!

Veelgestelde vragen over de Designed by Lotte Sinora Krabpaal 40x40x70 cm

De Designed by Lotte Sinora Krabpaal 40x40x70 cm heeft 0 niveaus. Als dat voldoende is voor jouw kat dan is dit een goeie aankoop.

Deze Designed by Lotte Sinora Krabpaal 40x40x70 cm heeft een hoogte van 70 cm, is 40 cm breed en heeft een lengte van 40 cm.

Deze Designed by Lotte Sinora Krabpaal 40x40x70 cm is gemaakt van Hout. Perfect materiaal voor het scherpen van de nagels van jouw kat. 

De Designed by Lotte Sinora Krabpaal 40x40x70 cm is leverbaar in het Beige. Bekijk of er meerdere kleuren beschikbaar zijn door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

Als je een kitten hebt wil je natuurlijk weten of de krabpaal ook geschikt is voor jou kitten. Deze Designed by Lotte Sinora Krabpaal 40x40x70 cm is geschikt voor kittens: Ja. 

Bekijk nog meer krabmeubelen