1. speelgoed
  2. Designed by Lotte Yenna Krabpaal - 35x35x50 cm

Designed by Lotte Yenna Krabpaal - 35x35x50 cm

5/5

Is jouw lieve katje ook alles voor jou en wil je hem of haar het beste leven geven? Dan kan een krabpaal in huis echt niet ontbreken. Een plek om te spelen, om te rennen en natuurlijk een plek om de nagels te scherpen. Wel zo fijn als ze dit niet doen aan je bank of gordijnen. Bekijk deze Designed by Lotte Yenna Krabpaal - 35x35x50 cm en ontdek alle specificaties. 

Specificaties Designed by Lotte Yenna Krabpaal - 35x35x50 cm

Aantal niveaus

0

Afmetingen

35 cm lengte, 35 cm breedte en 50 cm hoogte

Kleur

Groen

Materiaal

Sisal

Geschikt voor kittens

Ja

Omschrijving van de Designed by Lotte Yenna Krabpaal - 35x35x50 cm

De Designed by Lotte Krabpaal Yenna is een prachtige toevoeging aan elk interieur. Met zijn afmetingen van 35x35x50 cm past deze krabpaal perfect in elke hoek van de kamer. De krabpaal is ontworpen met oog voor detail en heeft een voet bedekt met zacht fluweel, wat een luxe uitstraling geeft. De krabstam is omwikkeld met stevig jute touw, waardoor jouw kat met plezier zijn nagels kan scherpen. Een krabpaal is niet alleen een mooie toevoeging aan je interieur, maar ook noodzakelijk voor je kat. Katten hebben van nature de behoefte om hun nagels te verzorgen en een krabpaal biedt hiervoor de perfecte oplossing. Door je kat een krabpaal aan te bieden, voorkom je dat hij zijn nagels gaat slijpen aan meubels of tapijt. Om het speelplezier van je kat nog verder te vergroten, is de Designed by Lotte Krabpaal Yenna voorzien van een kattenspeeltje in de vorm van een fluwelen bolletje. Dit speeltje is aan de krabpaal bevestigd en zal zeker de aandacht van je kat trekken. Laat je kat genieten van deze prachtige krabpaal en geef hem de perfecte plek om zijn nagels te verzorgen en te spelen.

Veelgestelde vragen over de Designed by Lotte Yenna Krabpaal - 35x35x50 cm

De Designed by Lotte Yenna Krabpaal - 35x35x50 cm heeft 0 niveaus. Als dat voldoende is voor jouw kat dan is dit een goeie aankoop.

Deze Designed by Lotte Yenna Krabpaal - 35x35x50 cm heeft een hoogte van 50 cm, is 35 cm breed en heeft een lengte van 35 cm.

Deze Designed by Lotte Yenna Krabpaal - 35x35x50 cm is gemaakt van Sisal. Perfect materiaal voor het scherpen van de nagels van jouw kat. 

De Designed by Lotte Yenna Krabpaal - 35x35x50 cm is leverbaar in het Groen. Bekijk of er meerdere kleuren beschikbaar zijn door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

Als je een kitten hebt wil je natuurlijk weten of de krabpaal ook geschikt is voor jou kitten. Deze Designed by Lotte Yenna Krabpaal - 35x35x50 cm is geschikt voor kittens: Ja. 

Bekijk nog meer krabmeubelen