1. speelgoed
  2. Kerbl Katten Klimmuur Klimwand Krabpaal 5Delig Hangmat en Ligbedje

Kerbl Katten Klimmuur Klimwand Krabpaal 5Delig Hangmat en Ligbedje

5/5

Is jouw lieve katje ook alles voor jou en wil je hem of haar het beste leven geven? Dan kan een krabpaal in huis echt niet ontbreken. Een plek om te spelen, om te rennen en natuurlijk een plek om de nagels te scherpen. Wel zo fijn als ze dit niet doen aan je bank of gordijnen. Bekijk deze Kerbl Katten Klimmuur Klimwand Krabpaal 5Delig Hangmat en Ligbedje en ontdek alle specificaties. 

Specificaties Kerbl Katten Klimmuur Klimwand Krabpaal 5Delig Hangmat en Ligbedje

Aantal niveaus

Afmetingen

lengte, breedte en 44 cm hoogte

Kleur

Beige

Materiaal

Hout

Geschikt voor kittens

Omschrijving van de Kerbl Katten Klimmuur Klimwand Krabpaal 5Delig Hangmat en Ligbedje

De Kerbl Katten Klimmuur Klimwand Krabpaal 5Delig is de perfecte aanvulling op het leven van jouw geliefde kat. Met deze klimwand kun je verschillende hogere plekjes creëren waar jouw kat comfortabel kan relaxen terwijl hij tegelijkertijd zijn omgeving goed in de gaten kan houden. De kattenklimwand Zugspitze is speciaal ontworpen met het welzijn van katten in gedachten. Het biedt jouw kat niet alleen een comfortabele plek om te loungen, maar ook de mogelijkheid om te spelen en zijn natuurlijke kliminstincten te bevredigen. De klimwand is voorzien van een hangmat en een ligbedje, zodat jouw kat zelf kan kiezen waar hij het liefst wil liggen. Daarnaast is de kattenklimwand gemaakt van duurzame materialen die bestand zijn tegen het krabben en klimmen van jouw kat. Hierdoor kan jouw kat naar hartenlust klauteren en spelen zonder dat de klimwand beschadigd raakt. De klimwand is eenvoudig te monteren en kan zowel binnen als buiten worden gebruikt. Geef jouw kat de ultieme speel- en ontspanningservaring met de Kerbl Katten Klimmuur Klimwand Krabpaal 5Delig. Jouw kat zal genieten van zijn eigen kleine paradijs waar hij naar hartenlust kan klimmen, spelen en loungen, terwijl jij kunt genieten van het kijken naar het geluk van jouw geliefde huisdier.

Veelgestelde vragen over de Kerbl Katten Klimmuur Klimwand Krabpaal 5Delig Hangmat en Ligbedje

De Kerbl Katten Klimmuur Klimwand Krabpaal 5Delig Hangmat en Ligbedje heeft niveaus. Als dat voldoende is voor jouw kat dan is dit een goeie aankoop.

Deze Kerbl Katten Klimmuur Klimwand Krabpaal 5Delig Hangmat en Ligbedje heeft een hoogte van 44 cm, is breed en heeft een lengte van .

Deze Kerbl Katten Klimmuur Klimwand Krabpaal 5Delig Hangmat en Ligbedje is gemaakt van Hout. Perfect materiaal voor het scherpen van de nagels van jouw kat. 

De Kerbl Katten Klimmuur Klimwand Krabpaal 5Delig Hangmat en Ligbedje is leverbaar in het Beige. Bekijk of er meerdere kleuren beschikbaar zijn door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

Als je een kitten hebt wil je natuurlijk weten of de krabpaal ook geschikt is voor jou kitten. Deze Kerbl Katten Klimmuur Klimwand Krabpaal 5Delig Hangmat en Ligbedje is geschikt voor kittens: . 

Bekijk nog meer krabmeubelen