1. speelgoed
  2. Krabpaal katten donkergrijs 58 x 40 x 110 cm krabmeubel krabpaal groot kattenmeubel

Krabpaal katten donkergrijs 58 x 40 x 110 cm krabmeubel krabpaal groot kattenmeubel

5/5

Is jouw lieve katje ook alles voor jou en wil je hem of haar het beste leven geven? Dan kan een krabpaal in huis echt niet ontbreken. Een plek om te spelen, om te rennen en natuurlijk een plek om de nagels te scherpen. Wel zo fijn als ze dit niet doen aan je bank of gordijnen. Bekijk deze Krabpaal katten donkergrijs 58 x 40 x 110 cm krabmeubel krabpaal groot kattenmeubel en ontdek alle specificaties. 

Specificaties Krabpaal katten donkergrijs 58 x 40 x 110 cm krabmeubel krabpaal groot kattenmeubel

Aantal niveaus

4

Afmetingen

25 cm lengte, 14 cm breedte en 110 cm hoogte

Kleur

Grijs

Materiaal

Sisal

Geschikt voor kittens

Nee

Omschrijving van de Krabpaal katten donkergrijs 58 x 40 x 110 cm krabmeubel krabpaal groot kattenmeubel

Deze krabpaal is niet alleen een must-have voor kattenliefhebbers, maar ook een geweldige toevoeging aan elk interieur. Met zijn donkergrijze kleur en moderne design past deze krabpaal perfect in uw huis. Met een afmeting van 58 x 40 x 110 cm biedt deze krabpaal voldoende ruimte voor uw kat om te klimmen, spelen en rusten. Wat deze krabpaal echt uniek maakt, is zijn 3 verdiepingen structuur. De eerste verdieping is voorzien van een krabpaal, waar uw kat naar hartenlust zijn klauwen kan scherpen. De tweede verdieping is een gezellig huisje waar uw kat heerlijk kan slapen en zich kan terugtrekken. En op de derde verdieping is er een speciale katten speelzone waar uw kat zich urenlang kan vermaken. Deze krabpaal is gemaakt van hoogwaardig grijs akoestisch vilt en natuurlijk sisal touw. Het sisal touw is perfect voor het slijpen van klauwen en houdt uw meubels veilig. Met 7 sisal grijpzuilen biedt deze krabpaal voldoende ruimte voor uw kat om te krabben. Bovendien is er ook voldoende ontspannings- en rustruimte, zodat uw kat altijd comfortabel kan zijn. Met deze krabpaal haalt u niet alleen een functioneel meubelstuk in huis, maar ook een stijlvolle toevoeging aan uw interieur. Uw kat zal dol zijn op deze krabpaal en zich nooit meer vervelen. Geef uw.

Veelgestelde vragen over de Krabpaal katten donkergrijs 58 x 40 x 110 cm krabmeubel krabpaal groot kattenmeubel

De Krabpaal katten donkergrijs 58 x 40 x 110 cm krabmeubel krabpaal groot kattenmeubel heeft 4 niveaus. Als dat voldoende is voor jouw kat dan is dit een goeie aankoop.

Deze Krabpaal katten donkergrijs 58 x 40 x 110 cm krabmeubel krabpaal groot kattenmeubel heeft een hoogte van 110 cm, is 14 cm breed en heeft een lengte van 25 cm.

Deze Krabpaal katten donkergrijs 58 x 40 x 110 cm krabmeubel krabpaal groot kattenmeubel is gemaakt van Sisal. Perfect materiaal voor het scherpen van de nagels van jouw kat. 

De Krabpaal katten donkergrijs 58 x 40 x 110 cm krabmeubel krabpaal groot kattenmeubel is leverbaar in het Grijs. Bekijk of er meerdere kleuren beschikbaar zijn door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

Als je een kitten hebt wil je natuurlijk weten of de krabpaal ook geschikt is voor jou kitten. Deze Krabpaal katten donkergrijs 58 x 40 x 110 cm krabmeubel krabpaal groot kattenmeubel is geschikt voor kittens: Nee. 

Bekijk nog meer krabmeubelen