1. speelgoed
  2. Natuurlijke klimboom, krabpaal

Natuurlijke klimboom, krabpaal

5/5

Is jouw lieve katje ook alles voor jou en wil je hem of haar het beste leven geven? Dan kan een krabpaal in huis echt niet ontbreken. Een plek om te spelen, om te rennen en natuurlijk een plek om de nagels te scherpen. Wel zo fijn als ze dit niet doen aan je bank of gordijnen. Bekijk deze Natuurlijke klimboom, krabpaal en ontdek alle specificaties. 

Specificaties Natuurlijke klimboom, krabpaal

Aantal niveaus

2

Afmetingen

215 cm lengte, 90 cm breedte en 215 cm hoogte

Kleur

Bruin

Materiaal

Hout

Geschikt voor kittens

Ja

Omschrijving van de Natuurlijke klimboom, krabpaal

Deze prachtige natuurlijke klimboom is een ware aanwinst voor elke kat. Met de hand vervaardigd en gemaakt van echte boomtakken, biedt deze stevige krabpaal een unieke ervaring voor jouw geliefde huisdier. Het ontwerp is niet alleen mooi om te zien, maar ook functioneel en duurzaam. De klimboom is voorzien van verrijdbare wieltjes, waardoor je hem gemakkelijk kunt verplaatsen naar elke gewenste plek in huis. Bovendien zijn er uitneembare mandjes geïntegreerd waarin jouw kat heerlijk kan chillen en relaxen. Deze mandjes zijn ontworpen met het comfort van jouw kat in gedachten en bieden een perfecte plek om zich even terug te trekken. Daarnaast is deze klimboom perfect voor het onderhouden van de nagels van jouw kat. De ruwe textuur van de boomtakken stimuleert het natuurlijke krabgedrag van jouw kat, waardoor ze hun nagels kunnen scherpen zonder schade aan te richten aan jouw meubels. Met deze klimboom zorg je ervoor dat jouw kat zich optimaal kan vermaken en tegelijkertijd haar natuurlijke instincten kan uiten. Geef jouw kat het cadeau van ultiem plezier en comfort met deze natuurlijke klimboom.

Veelgestelde vragen over de Natuurlijke klimboom, krabpaal

De Natuurlijke klimboom, krabpaal heeft 2 niveaus. Als dat voldoende is voor jouw kat dan is dit een goeie aankoop.

Deze Natuurlijke klimboom, krabpaal heeft een hoogte van 215 cm, is 90 cm breed en heeft een lengte van 215 cm.

Deze Natuurlijke klimboom, krabpaal is gemaakt van Hout. Perfect materiaal voor het scherpen van de nagels van jouw kat. 

De Natuurlijke klimboom, krabpaal is leverbaar in het Bruin. Bekijk of er meerdere kleuren beschikbaar zijn door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

Als je een kitten hebt wil je natuurlijk weten of de krabpaal ook geschikt is voor jou kitten. Deze Natuurlijke klimboom, krabpaal is geschikt voor kittens: Ja. 

Bekijk nog meer krabmeubelen