1. speelgoed
  2. Trixie Krabplank Hoekmodel 32X60 CM

Trixie Krabplank Hoekmodel 32X60 CM

5/5

Is jouw lieve katje ook alles voor jou en wil je hem of haar het beste leven geven? Dan kan een krabpaal in huis echt niet ontbreken. Een plek om te spelen, om te rennen en natuurlijk een plek om de nagels te scherpen. Wel zo fijn als ze dit niet doen aan je bank of gordijnen. Bekijk deze Trixie Krabplank Hoekmodel 32X60 CM en ontdek alle specificaties. 

Specificaties Trixie Krabplank Hoekmodel 32X60 CM

Aantal niveaus

0

Afmetingen

32 cm lengte, 3 cm breedte en 60 cm hoogte

Kleur

Grijs

Materiaal

Pluche

Geschikt voor kittens

Ja

Omschrijving van de Trixie Krabplank Hoekmodel 32X60 CM

De Trixie Krabplank Hoekmodel Grijs van 32 x 60 cm is de ideale oplossing voor jouw kat om zijn krabbehoeften te vervullen. Deze krabplank is ontworpen om in een hoek te hangen en is bekleed met pluche en sisal. Bovendien is het voorzien van kattenkruid om het nog aantrekkelijker te maken voor jouw geliefde huisdier. Krabben is een natuurlijke behoefte voor katten. Het stelt hen in staat om hun territorium te markeren en hun nagels te onderhouden. Met deze handige hoekkrabplank voorkom je dat jouw kat zijn nagels slijpt aan jouw meubilair. Katten hebben vaak de neiging om aan het behang op hoeken te krabben, maar met deze krabplank kan je dit probleem effectief voorkomen. De krabplank is gemaakt van duurzaam sisaltapijt dat perfect is om de nagels van jouw kat te slijpen. Bovendien is de achterkant bekleed met zacht pluche, wat het extra comfortabel maakt voor jouw huisdier. Dankzij de handige gaatjes aan de achterkant kan je de krabplank eenvoudig ophangen waar je maar wilt. En het beste van alles is dat het is voorzien van catnip, wat onweerstaanbaar is voor katten en hun krabervaring nog plezieriger maakt. Geef jouw kat de perfecte plek om te krabben en voorkom schade aan jouw meubels met deze Trixie Krabplank Hoekmodel.

Veelgestelde vragen over de Trixie Krabplank Hoekmodel 32X60 CM

De Trixie Krabplank Hoekmodel 32X60 CM heeft 0 niveaus. Als dat voldoende is voor jouw kat dan is dit een goeie aankoop.

Deze Trixie Krabplank Hoekmodel 32X60 CM heeft een hoogte van 60 cm, is 3 cm breed en heeft een lengte van 32 cm.

Deze Trixie Krabplank Hoekmodel 32X60 CM is gemaakt van Pluche. Perfect materiaal voor het scherpen van de nagels van jouw kat. 

De Trixie Krabplank Hoekmodel 32X60 CM is leverbaar in het Grijs. Bekijk of er meerdere kleuren beschikbaar zijn door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

Als je een kitten hebt wil je natuurlijk weten of de krabpaal ook geschikt is voor jou kitten. Deze Trixie Krabplank Hoekmodel 32X60 CM is geschikt voor kittens: Ja. 

Bekijk nog meer krabmeubelen