1. speelgoed
  2. Ebi Classic-Eco Loona Krabpaal Beige 40 x 40 x 135 cm

Ebi Classic-Eco Loona Krabpaal Beige 40 x 40 x 135 cm

5/5

Is jouw lieve katje ook alles voor jou en wil je hem of haar het beste leven geven? Dan kan een krabpaal in huis echt niet ontbreken. Een plek om te spelen, om te rennen en natuurlijk een plek om de nagels te scherpen. Wel zo fijn als ze dit niet doen aan je bank of gordijnen. Bekijk deze Ebi Classic-Eco Loona Krabpaal Beige 40 x 40 x 135 cm en ontdek alle specificaties. 

Specificaties Ebi Classic-Eco Loona Krabpaal Beige 40 x 40 x 135 cm

Aantal niveaus

4

Afmetingen

40 cm lengte, 40 cm breedte en 135 cm hoogte

Kleur

Beige

Materiaal

Pluche

Geschikt voor kittens

Ja

Omschrijving van de Ebi Classic-Eco Loona Krabpaal Beige 40 x 40 x 135 cm

De Ebi Classic-Eco Loona Krabpaal Beige is een unieke krabpaal met een apart design, speciaal ontworpen voor jouw geliefde kat. Deze krabpaal biedt niet alleen een geweldige plek om te krabben, maar ook om te spelen en te slapen. Met een afmeting van 40 x 40 x 135 cm is deze krabpaal perfect voor katten van alle groottes. Het pluche materiaal van deze krabpaal is van uitstekende kwaliteit en heerlijk zacht, waardoor jouw kat zich comfortabel kan nestelen. De sisal is stevig en volledig verlijmd, waardoor jouw kat haar nagels kan scherpen zonder dat de krabpaal beschadigd raakt. Dit zorgt ervoor dat jouw meubels beschermd blijven tegen de scherpe nagels van jouw kat. Naast het krabgedeelte heeft deze krabpaal ook verschillende speelelementen, zoals een speelballetje aan een elastisch koord. Jouw kat kan zich urenlang vermaken met het jagen en spelen met het balletje. Bovendien is de krabpaal voorzien van een comfortabel ligplateau en een gezellige slaapgrot, waar jouw kat heerlijk kan uitrusten. De Ebi Classic-Eco Loona Krabpaal Beige is niet alleen functioneel, maar ook een leuke toevoeging aan jouw interieur. De neutrale beige kleur past moeiteloos bij elke inrichting. Geef jouw kat de perfecte plek om te krabben, spelen en slapen met deze prachtige krabpaal.

Veelgestelde vragen over de Ebi Classic-Eco Loona Krabpaal Beige 40 x 40 x 135 cm

De Ebi Classic-Eco Loona Krabpaal Beige 40 x 40 x 135 cm heeft 4 niveaus. Als dat voldoende is voor jouw kat dan is dit een goeie aankoop.

Deze Ebi Classic-Eco Loona Krabpaal Beige 40 x 40 x 135 cm heeft een hoogte van 135 cm, is 40 cm breed en heeft een lengte van 40 cm.

Deze Ebi Classic-Eco Loona Krabpaal Beige 40 x 40 x 135 cm is gemaakt van Pluche. Perfect materiaal voor het scherpen van de nagels van jouw kat. 

De Ebi Classic-Eco Loona Krabpaal Beige 40 x 40 x 135 cm is leverbaar in het Beige. Bekijk of er meerdere kleuren beschikbaar zijn door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

Als je een kitten hebt wil je natuurlijk weten of de krabpaal ook geschikt is voor jou kitten. Deze Ebi Classic-Eco Loona Krabpaal Beige 40 x 40 x 135 cm is geschikt voor kittens: Ja. 

Bekijk nog meer krabmeubelen