1. speelgoed
  2. PawHut Krabpaal met speelballen kattenkrabpaal kattenhuis jute paal, D30-281

PawHut Krabpaal met speelballen kattenkrabpaal kattenhuis jute paal, D30-281

5/5

Is jouw lieve katje ook alles voor jou en wil je hem of haar het beste leven geven? Dan kan een krabpaal in huis echt niet ontbreken. Een plek om te spelen, om te rennen en natuurlijk een plek om de nagels te scherpen. Wel zo fijn als ze dit niet doen aan je bank of gordijnen. Bekijk deze PawHut Krabpaal met speelballen kattenkrabpaal kattenhuis jute paal, D30-281 en ontdek alle specificaties. 

Specificaties PawHut Krabpaal met speelballen kattenkrabpaal kattenhuis jute paal, D30-281

Aantal niveaus

Afmetingen

lengte, breedte en 112 cm hoogte

Kleur

Materiaal

Pluche

Geschikt voor kittens

Omschrijving van de PawHut Krabpaal met speelballen kattenkrabpaal kattenhuis jute paal, D30-281

Geef je harige vrienden een comfortabele en veilige plek met de PawHut Krabpaal met speelballen en kattenhuis. Deze krabpaal met meerdere verdiepingen is perfect voor huizen met meerdere speelse katten, met meerdere platforms om te ontspannen en te genieten. De middelste paal is omwikkeld met jute en heeft krabplekken, waardoor je katten voldoende ruimte hebben om hun klauwen te strekken en te oefenen. Deze multifunctionele speelplek heeft ook schuilplekken en wordt geleverd met vier hangende speelballetjes om de aandacht van je kat te trekken. Het zachte en comfortabele pluche biedt een perfecte schuilplaats en is gemakkelijk schoon te maken. De stevige spaanplaatconstructie zorgt voor langdurig gebruik en de krabpaal is ideaal om te spelen, krabben, klimmen en trainen. Je kat zal er dol op zijn! Deze krabpaal is eenvoudig te monteren dankzij de bijgeleverde instructies en montagemateriaal. Hij heeft een elegante grijze kleur en is gemaakt van hoogwaardige materialen, waaronder E1-kwaliteit spaanplaat, kortharig pluche en jute. De totale afmetingen van de krabpaal zijn 50 cm lang, 40 cm breed en 112 cm hoog. Geef je katten de ultieme speelervaring met deze PawHut Krabpaal met speelballen en kattenhuis!

Veelgestelde vragen over de PawHut Krabpaal met speelballen kattenkrabpaal kattenhuis jute paal, D30-281

De PawHut Krabpaal met speelballen kattenkrabpaal kattenhuis jute paal, D30-281 heeft niveaus. Als dat voldoende is voor jouw kat dan is dit een goeie aankoop.

Deze PawHut Krabpaal met speelballen kattenkrabpaal kattenhuis jute paal, D30-281 heeft een hoogte van 112 cm, is breed en heeft een lengte van .

Deze PawHut Krabpaal met speelballen kattenkrabpaal kattenhuis jute paal, D30-281 is gemaakt van Pluche. Perfect materiaal voor het scherpen van de nagels van jouw kat. 

De PawHut Krabpaal met speelballen kattenkrabpaal kattenhuis jute paal, D30-281 is leverbaar in het . Bekijk of er meerdere kleuren beschikbaar zijn door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

Als je een kitten hebt wil je natuurlijk weten of de krabpaal ook geschikt is voor jou kitten. Deze PawHut Krabpaal met speelballen kattenkrabpaal kattenhuis jute paal, D30-281 is geschikt voor kittens: . 

Bekijk nog meer krabmeubelen