1. speelgoed
  2. Adori Krabplank Hoek Beige 28 x 52 cm

Adori Krabplank Hoek Beige 28 x 52 cm

5/5

Is jouw lieve katje ook alles voor jou en wil je hem of haar het beste leven geven? Dan kan een krabpaal in huis echt niet ontbreken. Een plek om te spelen, om te rennen en natuurlijk een plek om de nagels te scherpen. Wel zo fijn als ze dit niet doen aan je bank of gordijnen. Bekijk deze Adori Krabplank Hoek Beige 28 x 52 cm en ontdek alle specificaties. 

Specificaties Adori Krabplank Hoek Beige 28 x 52 cm

Aantal niveaus

Afmetingen

lengte, 28 cm breedte en 52 cm hoogte

Kleur

Beige

Materiaal

Sisal

Geschikt voor kittens

Omschrijving van de Adori Krabplank Hoek Beige 28 x 52 cm

Heeft jouw harige vriend behoefte aan een krabmeubel, maar heb je geen ruimte voor een grote krabpaal? Geen zorgen, want de Adori Krabplank Hoek Beige is de perfecte oplossing! Deze compacte krabplank is bedekt met stevig sisaltouw en biedt jouw kat een geweldige plek om te krabben. Wat deze krabplank extra bijzonder maakt, is de hoek in het ontwerp. Hierdoor kun je de plank eenvoudig bevestigen aan uitstekende hoekpunten in je huis of zelfs aan de muur. Geen gedoe met ingewikkelde installaties, want dankzij de handige lusjes aan de plank kun je deze gemakkelijk met schroeven aan de muur bevestigen. Natuurlijk kun je de krabplank ook gewoon op een vlakke ondergrond plaatsen of zelfs aan (groter) meubilair bevestigen. Zo past deze krabplank perfect in elke ruimte, groot of klein. Laat je kat genieten van urenlang krabplezier en geef hem of haar een speciale plek om de nagels te scherpen. Met de Adori Krabplank Hoek Beige geef je jouw kat niet alleen een geweldige krabmogelijkheid, maar ook een stijlvolle toevoeging aan je interieur. Bestel nu en geef je kat het beste van beide werelden!

Veelgestelde vragen over de Adori Krabplank Hoek Beige 28 x 52 cm

De Adori Krabplank Hoek Beige 28 x 52 cm heeft niveaus. Als dat voldoende is voor jouw kat dan is dit een goeie aankoop.

Deze Adori Krabplank Hoek Beige 28 x 52 cm heeft een hoogte van 52 cm, is 28 cm breed en heeft een lengte van .

Deze Adori Krabplank Hoek Beige 28 x 52 cm is gemaakt van Sisal. Perfect materiaal voor het scherpen van de nagels van jouw kat. 

De Adori Krabplank Hoek Beige 28 x 52 cm is leverbaar in het Beige. Bekijk of er meerdere kleuren beschikbaar zijn door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

Als je een kitten hebt wil je natuurlijk weten of de krabpaal ook geschikt is voor jou kitten. Deze Adori Krabplank Hoek Beige 28 x 52 cm is geschikt voor kittens: . 

Bekijk nog meer krabmeubelen