1. speelgoed
  2. Katten speelgoed Krab bol Kattenkrabpaal Krabplank - Kattenspeeltje- Katten Touw Bal- Dierenbenodigdheden-

Katten speelgoed Krab bol Kattenkrabpaal Krabplank - Kattenspeeltje- Katten Touw Bal- Dierenbenodigdheden-

5/5

Is jouw lieve katje ook alles voor jou en wil je hem of haar het beste leven geven? Dan kan een krabpaal in huis echt niet ontbreken. Een plek om te spelen, om te rennen en natuurlijk een plek om de nagels te scherpen. Wel zo fijn als ze dit niet doen aan je bank of gordijnen. Bekijk deze Katten speelgoed Krab bol Kattenkrabpaal Krabplank - Kattenspeeltje- Katten Touw Bal- Dierenbenodigdheden- en ontdek alle specificaties. 

Specificaties Katten speelgoed Krab bol Kattenkrabpaal Krabplank - Kattenspeeltje- Katten Touw Bal- Dierenbenodigdheden-

Aantal niveaus

Afmetingen

lengte, breedte en 16 cm hoogte

Kleur

Materiaal

Geschikt voor kittens

Omschrijving van de Katten speelgoed Krab bol Kattenkrabpaal Krabplank - Kattenspeeltje- Katten Touw Bal- Dierenbenodigdheden-

Met het Kat Krassen Bal kan jouw kat eindeloos plezier beleven terwijl ze haar natuurlijke krabinstincten bevredigt. Dit unieke speeltje is speciaal ontworpen met een stevige bal gemaakt van duurzaam sisaltouw, wat perfect is voor het slijpen van de klauwen en het behouden van gezonde poten. Jouw kat zal genieten van het verkennen van dit speelgoed en zichzelf uitdagen terwijl ze haar natuurlijke jachtvaardigheden aanscherpt. Deze kattenkrabpaal is niet alleen een geweldig speeltje, maar ook een essentieel onderdeel van de dagelijkse verzorging van jouw kat. Door haar klauwen te krabben aan de bal, kan jouw kat haar nagels scherp houden en overtollige nagelgroei voorkomen. Dit helpt om schade aan meubels en tapijten te voorkomen, waardoor jouw huis opgeruimd en netjes blijft. Daarnaast is het Kat Krassen Bal ook een geweldige manier om jouw kat actief en gestimuleerd te houden. Terwijl ze met de bal speelt, wordt haar jachtinstinct aangewakkerd en wordt ze uitgedaagd om haar behendigheid en coördinatie te verbeteren. Dit speeltje is perfect voor zowel kittens als volwassen katten en biedt urenlang vermaak en oefening. Voeg het Kat Krassen Bal toe aan de speelgoedcollectie van jouw kat en zie hoe ze zich vermaakt en haar klauwen verzorgt. Met zijn duurzame constructie en aantrekkelijk ont.

Veelgestelde vragen over de Katten speelgoed Krab bol Kattenkrabpaal Krabplank - Kattenspeeltje- Katten Touw Bal- Dierenbenodigdheden-

De Katten speelgoed Krab bol Kattenkrabpaal Krabplank - Kattenspeeltje- Katten Touw Bal- Dierenbenodigdheden- heeft niveaus. Als dat voldoende is voor jouw kat dan is dit een goeie aankoop.

Deze Katten speelgoed Krab bol Kattenkrabpaal Krabplank - Kattenspeeltje- Katten Touw Bal- Dierenbenodigdheden- heeft een hoogte van 16 cm, is breed en heeft een lengte van .

Deze Katten speelgoed Krab bol Kattenkrabpaal Krabplank - Kattenspeeltje- Katten Touw Bal- Dierenbenodigdheden- is gemaakt van . Perfect materiaal voor het scherpen van de nagels van jouw kat. 

De Katten speelgoed Krab bol Kattenkrabpaal Krabplank - Kattenspeeltje- Katten Touw Bal- Dierenbenodigdheden- is leverbaar in het . Bekijk of er meerdere kleuren beschikbaar zijn door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

Als je een kitten hebt wil je natuurlijk weten of de krabpaal ook geschikt is voor jou kitten. Deze Katten speelgoed Krab bol Kattenkrabpaal Krabplank - Kattenspeeltje- Katten Touw Bal- Dierenbenodigdheden- is geschikt voor kittens: . 

Bekijk nog meer krabmeubelen