1. speelgoed
  2. Kattenbakkast, kattenhuis, kattenkast met deuren, voor kattentoilet, vintage

Kattenbakkast, kattenhuis, kattenkast met deuren, voor kattentoilet, vintage

5/5

Is jouw lieve katje ook alles voor jou en wil je hem of haar het beste leven geven? Dan kan een krabpaal in huis echt niet ontbreken. Een plek om te spelen, om te rennen en natuurlijk een plek om de nagels te scherpen. Wel zo fijn als ze dit niet doen aan je bank of gordijnen. Bekijk deze Kattenbakkast, kattenhuis, kattenkast met deuren, voor kattentoilet, vintage en ontdek alle specificaties. 

Specificaties Kattenbakkast, kattenhuis, kattenkast met deuren, voor kattentoilet, vintage

Aantal niveaus

Afmetingen

53 cm lengte, 49.2 cm breedte en 949.2 cm hoogte

Kleur

Bruin, Zwart

Materiaal

Hout

Geschikt voor kittens

Geschikt voor kittens

Omschrijving van de Kattenbakkast, kattenhuis, kattenkast met deuren, voor kattentoilet, vintage

Deze prachtige kattenbakkast is niet zomaar een gewone kattenbak, het is een waar kattenhuis! Speciaal ontworpen om jouw geliefde huisdier de privacy te geven die ze verdienen. Dit vintage kattenkastje is niet alleen functioneel, maar ook een mooie toevoeging aan je interieur. De kattenbakkast is voorzien van handige deurtjes, waardoor de kattenbak volledig uit het zicht is. Zo hoeft niemand te weten dat je een kattenbak in huis hebt! Je kat zal zich helemaal op haar gemak voelen in deze veilige en comfortabele ruimte. Geen gedoe meer met rondslingerend kattengrind of onaangename geurtjes, dit kattenhuis houdt alles netjes opgeborgen. Dankzij het vintage design past deze kattenkast perfect bij zowel moderne als klassieke interieurs. Het is gemaakt van hoogwaardig materiaal en heeft een solide constructie, zodat het jarenlang meegaat. Bovendien is het gemakkelijk schoon te maken, waardoor je meer tijd kunt besteden aan het knuffelen met je kat in plaats van het schoonmaken van de kattenbak. Geef je kat de privacy die ze verdient en geniet zelf van een opgeruimd en fris huis met deze prachtige kattenbakkast!

Veelgestelde vragen over de Kattenbakkast, kattenhuis, kattenkast met deuren, voor kattentoilet, vintage

De Kattenbakkast, kattenhuis, kattenkast met deuren, voor kattentoilet, vintage heeft niveaus. Als dat voldoende is voor jouw kat dan is dit een goeie aankoop.

Deze Kattenbakkast, kattenhuis, kattenkast met deuren, voor kattentoilet, vintage heeft een hoogte van 949.2 cm, is 49.2 cm breed en heeft een lengte van 53 cm.

Deze Kattenbakkast, kattenhuis, kattenkast met deuren, voor kattentoilet, vintage is gemaakt van Hout. Perfect materiaal voor het scherpen van de nagels van jouw kat. 

De Kattenbakkast, kattenhuis, kattenkast met deuren, voor kattentoilet, vintage is leverbaar in het Bruin, Zwart. Bekijk of er meerdere kleuren beschikbaar zijn door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

Als je een kitten hebt wil je natuurlijk weten of de krabpaal ook geschikt is voor jou kitten. Deze Kattenbakkast, kattenhuis, kattenkast met deuren, voor kattentoilet, vintage is geschikt voor kittens: Geschikt voor kittens. 

Bekijk nog meer krabmeubelen