1. speelgoed
  2. XXL Luxe Katten Krappaal Met Hangmat Katten Huisjes Activity Center Grote Krappaal Klimpaal Met Speelset Krabmeubel 154

XXL Luxe Katten Krappaal Met Hangmat Katten Huisjes Activity Center Grote Krappaal Klimpaal Met Speelset Krabmeubel 154

5/5

Is jouw lieve katje ook alles voor jou en wil je hem of haar het beste leven geven? Dan kan een krabpaal in huis echt niet ontbreken. Een plek om te spelen, om te rennen en natuurlijk een plek om de nagels te scherpen. Wel zo fijn als ze dit niet doen aan je bank of gordijnen. Bekijk deze XXL Luxe Katten Krappaal Met Hangmat Katten Huisjes Activity Center Grote Krappaal Klimpaal Met Speelset Krabmeubel 154 en ontdek alle specificaties. 

Specificaties XXL Luxe Katten Krappaal Met Hangmat Katten Huisjes Activity Center Grote Krappaal Klimpaal Met Speelset Krabmeubel 154

Aantal niveaus

6

Afmetingen

lengte, breedte en 154 cm hoogte

Kleur

Grijs

Materiaal

Pluche | Sisal

Geschikt voor kittens

Omschrijving van de XXL Luxe Katten Krappaal Met Hangmat Katten Huisjes Activity Center Grote Krappaal Klimpaal Met Speelset Krabmeubel 154

Deze XXL luxe katten krappaal is speciaal ontworpen om katten het ultieme klim- en speelparadijs te bieden. Met zijn indrukwekkende hoogte en verschillende niveaus, is deze krappaal een waar avontuur voor jouw geliefde huisdier. De stevige sisal krabstammen stellen jouw kat in staat om zijn nagels goed te verzorgen, terwijl hij tegelijkertijd kan genieten van eindeloos klimplezier. Dankzij de zachte pluche stof op de plateaus kan jouw kat heerlijk comfortabel relaxen en dutjes doen. De plateaus bieden ook een perfect uitkijkpunt, zodat jouw kat altijd alles goed in de gaten kan houden. Daarnaast zorgen de verschillende pluche speeltjes ervoor dat jouw kat nooit verveeld raakt en altijd iets te doen heeft. Na een intensieve speelsessie of een krabavontuur kan jouw kat zich helemaal ontspannen in de luxe hangmat. Deze comfortabele hangmat biedt een knusse plek waar jouw kat zich veilig en geborgen voelt. Het is de ideale plek om even bij te komen en te genieten van een welverdiend dutje. Met de XXL luxe katten krappaal met hangmat, kattenhuisjes, en speelset haal je het ultieme speel- en rustparadijs voor jouw kat in huis. Het is een duurzaam en stijlvol meubelstuk dat niet alleen functioneel is, maar ook een echte eyecatcher in jouw interieur. Jouw kat zal dol zijn op de vele mogelijkheden die deze krappaal biedt.

Veelgestelde vragen over de XXL Luxe Katten Krappaal Met Hangmat Katten Huisjes Activity Center Grote Krappaal Klimpaal Met Speelset Krabmeubel 154

De XXL Luxe Katten Krappaal Met Hangmat Katten Huisjes Activity Center Grote Krappaal Klimpaal Met Speelset Krabmeubel 154 heeft 6 niveaus. Als dat voldoende is voor jouw kat dan is dit een goeie aankoop.

Deze XXL Luxe Katten Krappaal Met Hangmat Katten Huisjes Activity Center Grote Krappaal Klimpaal Met Speelset Krabmeubel 154 heeft een hoogte van 154 cm, is breed en heeft een lengte van .

Deze XXL Luxe Katten Krappaal Met Hangmat Katten Huisjes Activity Center Grote Krappaal Klimpaal Met Speelset Krabmeubel 154 is gemaakt van Pluche | Sisal. Perfect materiaal voor het scherpen van de nagels van jouw kat. 

De XXL Luxe Katten Krappaal Met Hangmat Katten Huisjes Activity Center Grote Krappaal Klimpaal Met Speelset Krabmeubel 154 is leverbaar in het Grijs. Bekijk of er meerdere kleuren beschikbaar zijn door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

Als je een kitten hebt wil je natuurlijk weten of de krabpaal ook geschikt is voor jou kitten. Deze XXL Luxe Katten Krappaal Met Hangmat Katten Huisjes Activity Center Grote Krappaal Klimpaal Met Speelset Krabmeubel 154 is geschikt voor kittens: . 

Bekijk nog meer krabmeubelen