1. speelgoed
  2. Krabpaal XXL voor Kat -132 cm -Beige Kattenboom voor Katten Kattenhuis van Sisal XXL Klimpaal voor Meerdere Katten

Krabpaal XXL voor Kat -132 cm -Beige Kattenboom voor Katten Kattenhuis van Sisal XXL Klimpaal voor Meerdere Katten

5/5

Is jouw lieve katje ook alles voor jou en wil je hem of haar het beste leven geven? Dan kan een krabpaal in huis echt niet ontbreken. Een plek om te spelen, om te rennen en natuurlijk een plek om de nagels te scherpen. Wel zo fijn als ze dit niet doen aan je bank of gordijnen. Bekijk deze Krabpaal XXL voor Kat -132 cm -Beige Kattenboom voor Katten Kattenhuis van Sisal XXL Klimpaal voor Meerdere Katten en ontdek alle specificaties. 

Specificaties Krabpaal XXL voor Kat -132 cm -Beige Kattenboom voor Katten Kattenhuis van Sisal XXL Klimpaal voor Meerdere Katten

Aantal niveaus

6

Afmetingen

50 cm lengte, 50 cm breedte en 132 cm hoogte

Kleur

Beige

Materiaal

Sisal

Geschikt voor kittens

Ja

Omschrijving van de Krabpaal XXL voor Kat -132 cm -Beige Kattenboom voor Katten Kattenhuis van Sisal XXL Klimpaal voor Meerdere Katten

Met een hoogte van 132 cm is onze Krabpaal XXL voor Kat de perfecte keuze voor eigenaren van avontuurlijke katten. Deze beige kattenboom biedt niet alleen een comfortabele rustplaats, maar ook een spannende speelplaats voor je geliefde huisdieren. Gemaakt van hoogwaardig sisal, is deze XXL klimpaal ontworpen om aan de natuurlijke krabbehoeften van meerdere katten te voldoen. De krabpaal Sammy is niet zomaar een krabpaal. Het is een waar paradijs voor katten en fretten. Met verschillende niveaus en platforms kunnen je huisdieren hun acrobatische vaardigheden tonen terwijl ze hun klauwen scherpen. Het duurzame sisal touw biedt een ideale oppervlakte voor je katten om aan te krabben, waardoor je meubels beschermd blijven. Naast het krabben en spelen, biedt deze krabpaal ook een comfortabele slaapplaats voor je harige vrienden. Het gezellige kattenhuisje op de top van de paal is perfect voor rustige dutjes en biedt een veilige en warme plek voor je katten om zich terug te trekken. Met zijn stevige constructie en stabiele basis is de Krabpaal XXL voor Kat niet alleen functioneel, maar ook een stijlvolle toevoeging aan je interieur. Let op: om de veiligheid van je huisdieren te waarborgen, raden we aan om de krabpaal regelmatig te controleren op eventuele slijtage en deze op een stabiele ondergrond te plaatsen.

Veelgestelde vragen over de Krabpaal XXL voor Kat -132 cm -Beige Kattenboom voor Katten Kattenhuis van Sisal XXL Klimpaal voor Meerdere Katten

De Krabpaal XXL voor Kat -132 cm -Beige Kattenboom voor Katten Kattenhuis van Sisal XXL Klimpaal voor Meerdere Katten heeft 6 niveaus. Als dat voldoende is voor jouw kat dan is dit een goeie aankoop.

Deze Krabpaal XXL voor Kat -132 cm -Beige Kattenboom voor Katten Kattenhuis van Sisal XXL Klimpaal voor Meerdere Katten heeft een hoogte van 132 cm, is 50 cm breed en heeft een lengte van 50 cm.

Deze Krabpaal XXL voor Kat -132 cm -Beige Kattenboom voor Katten Kattenhuis van Sisal XXL Klimpaal voor Meerdere Katten is gemaakt van Sisal. Perfect materiaal voor het scherpen van de nagels van jouw kat. 

De Krabpaal XXL voor Kat -132 cm -Beige Kattenboom voor Katten Kattenhuis van Sisal XXL Klimpaal voor Meerdere Katten is leverbaar in het Beige. Bekijk of er meerdere kleuren beschikbaar zijn door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

Als je een kitten hebt wil je natuurlijk weten of de krabpaal ook geschikt is voor jou kitten. Deze Krabpaal XXL voor Kat -132 cm -Beige Kattenboom voor Katten Kattenhuis van Sisal XXL Klimpaal voor Meerdere Katten is geschikt voor kittens: Ja. 

Bekijk nog meer krabmeubelen