1. speelgoed
  2. Beeztees kartonnen krabsofa. 49 x 22 x 7,5 cm

Beeztees kartonnen krabsofa. 49 x 22 x 7,5 cm

5/5

Is jouw lieve katje ook alles voor jou en wil je hem of haar het beste leven geven? Dan kan een krabpaal in huis echt niet ontbreken. Een plek om te spelen, om te rennen en natuurlijk een plek om de nagels te scherpen. Wel zo fijn als ze dit niet doen aan je bank of gordijnen. Bekijk deze Beeztees kartonnen krabsofa. 49 x 22 x 7,5 cm en ontdek alle specificaties. 

Specificaties Beeztees kartonnen krabsofa. 49 x 22 x 7,5 cm

Aantal niveaus

Afmetingen

49 cm lengte, 22 cm breedte en 7.50 cm hoogte

Kleur

Bruin, Wit

Materiaal

Karton

Geschikt voor kittens

Omschrijving van de Beeztees kartonnen krabsofa. 49 x 22 x 7,5 cm

De Beeztees kartonnen krabsofa is het perfecte meubelstuk voor jouw geliefde kat. Met een afmeting van 49 x 22 x 7,5 cm biedt deze krabsofa voldoende ruimte voor jouw kat om te krabben en te ontspannen. Gemaakt van stevig karton, is deze krabsofa duurzaam en gaat hij lang mee. Het unieke ontwerp van de krabsofa zorgt ervoor dat jouw kat zowel kan krabben als liggen. Hierdoor kan jouw kat zijn natuurlijke krabbehoeftes bevredigen en tegelijkertijd genieten van een comfortabele rustplaats. Bovendien wordt er kattenkruid meegeleverd, ook wel bekend als catnip. Dit natuurlijke kruid trekt katten aan en stimuleert hen om de krabsofa te verkennen en te gebruiken. Geef jouw kat de ultieme krab- en ontspanningservaring met de Beeztees kartonnen krabsofa. Het is niet alleen een functioneel meubelstuk, maar ook een stijlvolle toevoeging aan jouw interieur. Verwen jouw kat met deze krabsofa en zie hoe hij zich volledig kan uitleven en ontspannen.

Veelgestelde vragen over de Beeztees kartonnen krabsofa. 49 x 22 x 7,5 cm

De Beeztees kartonnen krabsofa. 49 x 22 x 7,5 cm heeft niveaus. Als dat voldoende is voor jouw kat dan is dit een goeie aankoop.

Deze Beeztees kartonnen krabsofa. 49 x 22 x 7,5 cm heeft een hoogte van 7.50 cm, is 22 cm breed en heeft een lengte van 49 cm.

Deze Beeztees kartonnen krabsofa. 49 x 22 x 7,5 cm is gemaakt van Karton. Perfect materiaal voor het scherpen van de nagels van jouw kat. 

De Beeztees kartonnen krabsofa. 49 x 22 x 7,5 cm is leverbaar in het Bruin, Wit. Bekijk of er meerdere kleuren beschikbaar zijn door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

Als je een kitten hebt wil je natuurlijk weten of de krabpaal ook geschikt is voor jou kitten. Deze Beeztees kartonnen krabsofa. 49 x 22 x 7,5 cm is geschikt voor kittens: . 

Bekijk nog meer krabmeubelen