1. speelgoed
  2. Krabpaal, grote kattenboom, 170 cm, rookgrijs

Krabpaal, grote kattenboom, 170 cm, rookgrijs

5/5

Is jouw lieve katje ook alles voor jou en wil je hem of haar het beste leven geven? Dan kan een krabpaal in huis echt niet ontbreken. Een plek om te spelen, om te rennen en natuurlijk een plek om de nagels te scherpen. Wel zo fijn als ze dit niet doen aan je bank of gordijnen. Bekijk deze Krabpaal, grote kattenboom, 170 cm, rookgrijs en ontdek alle specificaties. 

Specificaties Krabpaal, grote kattenboom, 170 cm, rookgrijs

Aantal niveaus

7

Afmetingen

lengte, breedte en 170 cm hoogte

Kleur

‎Rookgrijs

Materiaal

Geschikt voor kittens

Ja

Omschrijving van de Krabpaal, grote kattenboom, 170 cm, rookgrijs

Welkom bij onze ruime kattenboom, een waar paradijs voor jouw geliefde huisdier! Met een hoogte van 170 cm biedt deze krabpaal alle ruimte en comfort die jouw kat verdient. Deze specifieke variant komt in een elegante rookgrijze kleur, waardoor het een prachtige toevoeging is aan jouw interieur. Deze kattenboom is voorzien van maar liefst 3 gezellige uitkijkplatforms, bekleed met zacht pluche materiaal. Jouw kat kan heerlijk op deze platforms klimmen, springen en ontspannen terwijl hij geniet van een panoramisch uitzicht over de omgeving. Daarnaast bevat deze krabpaal 2 ruime grotten waarin jouw huisdier zich kan terugtrekken voor een dutje of een momentje van privacy. Het duurzame en stevige ontwerp zorgt ervoor dat jouw kat veilig en stabiel kan spelen en rusten op deze kattenboom. De sisal krabpalen bieden de perfecte gelegenheid voor jouw kat om zijn nagels te scherpen en te onderhouden. Dit helpt om meubels en tapijten te beschermen tegen ongewenst krabben. Geef jouw kat het droomdomizil dat hij verdient met deze ruime kattenboom. Bestel vandaag nog en geef jouw geliefde huisdier een plek om te spelen, rusten en ontspannen.

Veelgestelde vragen over de Krabpaal, grote kattenboom, 170 cm, rookgrijs

De Krabpaal, grote kattenboom, 170 cm, rookgrijs heeft 7 niveaus. Als dat voldoende is voor jouw kat dan is dit een goeie aankoop.

Deze Krabpaal, grote kattenboom, 170 cm, rookgrijs heeft een hoogte van 170 cm, is breed en heeft een lengte van .

Deze Krabpaal, grote kattenboom, 170 cm, rookgrijs is gemaakt van . Perfect materiaal voor het scherpen van de nagels van jouw kat. 

De Krabpaal, grote kattenboom, 170 cm, rookgrijs is leverbaar in het ‎Rookgrijs. Bekijk of er meerdere kleuren beschikbaar zijn door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

Als je een kitten hebt wil je natuurlijk weten of de krabpaal ook geschikt is voor jou kitten. Deze Krabpaal, grote kattenboom, 170 cm, rookgrijs is geschikt voor kittens: Ja. 

Bekijk nog meer krabmeubelen